Nyt voi napata talteen indie-helmi World of Goon täysin ilmaiseksi

03.05.2019 07:25 Muropaketin toimitus

World of Goo oli yksi ensimmäisistä toden teolla läpi lyöneistä indiepeleistä. Nyt loistavan ja useita palkintoja voittaneen pulmapelin voi napata talteen Epic Games Storesta.

2D Boyn vuonna 2008 julkaisemassa World of Goossa pelaajan täytyy rakennella Goo-palloista erilaisia rakennelmia, kuten torneja ja siltoja. Näitä rakenteita hyödyntäen vapaaksi jääneet pallerot täytyy saada kuljetettua monenlaisten esteiden taakse piilotetun poistoputken luokse.

Muropaketin yli vuosikymmenen takaisessa arvostelussa World of Goota kuvailtiin sanoin ”World of Goo on yksi parhaista puzzlepeleistä aikoihin. Sen nerokas kenttäsuunnittelu suorastaan kuplii ideoita ja keksimisen riemua. Grafiikan, äänimaailman ja pelattavuuden yhdistelmä saa yrittämään vielä kerran, kerta toisensa jälkeen, kunnes kaikki pelin tarjoamat 47 kenttää on tahkottu lävitse.”

World of Goon voi nyt ladata Epic Games Storesta seuraavan parin viikon ajan täysin ilmaiseksi. Kerran omalle pelitilille rekisteröidyn pelin saa pitää pysyvästi.