UUSIMMAT

Nyt voit napata ilmaiseksi talteen maailmankaikkeutta simuloivan Everythingin sekä kehutun Metro 2033:n

27.09.2019 08:20 | Muropaketin toimitus

Epic Games Storen ilmaiseksi jaossa olevat pelit ovat vaihtuneet. Tällä viikolla tarjolla ovat Everything ja Metro 2033. 

Kunnianhimoinen Everything on vuorovaikutteinen kokemus, jossa voit olla kaikki se, mitä näet, kuten eläimet, planeetat, galaksit ja enemmän. Voit matkustaa ulko- ja sisäavaruuden välillä ja tutki suurta yhtenäistä maailmankaikkeutta ilman pakollisia tavoitteita, pisteitä tai tehtäviä. Everything on proseduraalinen tekoälyn ohjaama luonnon järjestystä kuvaava simulaatio, jota tarkastellaan kaikkien maailmankaikkeudessa sijaitsevien asioiden näkökulmista.

Metro 2033 on puolestaan kehuttu hiippailua, räiskintää ja kauhua yhdistelevä seikkailu. Metron maailmassa seikkaillaan ydinsodan jälkeisessä post-apokalyptisessä maailmassa, jossa elämää on jäljellä enää Moskovan metrotunneleissa.

Molemmat pelit ovat ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta vajaan viikon ajan. Kerran omalle pelitilille rekisteröidyn pelin saa pitää itsellään pysyvästi. Ensi viikolla tarjolle tulee Minit.

Muropaketin uusimmat