Uusimmat

Obsidian: ”On hyvin epätodennäköistä että tekisimme enää uutta Fallout-peliä”

18.10.2018 12:34 Muropaketin toimitus

Obsidianin kehittämää Fallout New Vegasia pidetään kenties jopa parhaana Fallout-pelinä ikinä. On kuitenkin hyvin epätodennäköistä, että pelistudiolta tulisi enää uusia Fallouteja. 

Vuonna 2010 ilmestynyttä, Obsidianin kehittämää Fallout New Vegasia pidetään yleisesti jopa Fallout-sarjan parhaana roolipelinä, vaikka julkaisunsa aikoihin se kärsikin useista teknisistä ongelmista. Koska Fallout New Vegas oli varsin mainio peli, on Obsidianilta odotettu läpi vuosien uutta Falloutia.

Nyt Obsidianilta on kysytty Twitterissä, onko olemassa mahdollisuutta, että studio työskentelisi vielä Falloutien parissa. Fanien pettymykseksi Obsidian vastasi kuitenkin, että se on hyvin epätodennäköistä.

Fallout-pelien oikeudet omistava Bethesda on kertonut jo aiemmin kesällä, että kasvanut julkaisija haluaa jatkossa kehittää kaikki pelinsä itsenäisesti. Huhujen mukaan Microsoft on myös aikeissa ostaa Obsidianin ja olisi hyvin epätodennäköistä että Bethesda luovuttaisi yhden suurimmista pelisarjoistaan Microsoftin omistaman studion kehitettäväksi.

Mikäli Fallout New Vegas tai muut Fallout-pelit ovat jääneet kokematta, voi ne napata talteen Humblen pelikaupan Fallout-alennusmyynneistä.