Odotettu Kingdom Hearts 3 ilmestyy ensi vuonna, uudessa trailerissa mukana Toy Storyn hahmot

16.07.2017 10:18 | Muropaketin toimitus

Disneyn D23 -messuilla on julkistettu, että Kingdom Hearts 3 ilmestyy viimein ensi vuonna. Peli sai myös uuden trailerin, jolla päästään seikkailemaan Toy Story -elokuvista tuttuun maailmaan.

Keväällä kerroimme pelijulkaisija Square Enixin raportoineen, että yhtiön odotetut Final Fantasy VII Remake ja Kingdom Hearts 3 -pelit julkaistaan ”seuraavan kolmen vuoden aikana”. Tämä lausunto ei valanut toivoa siitä, että kumpikaan peleistä ilmestyisi vielä ensi vuonna, mutta niin näyttää nyt kuitenkin tapahtuvan.

Kotaku kertoo, että Kingdom Hearts 3:n on nimittäin paljastettu ilmestyvän jo vuoden 2018 aikana. Paljastus tapahtui uudella trailerilla, joka on julkistettu tänä viikonloppuna järjestettävän Disneyn D23 -tapahtuman yhteydessä.

Alla oleva japaninkielinen traileri paljastaa muutakin. Final Fantasyn ja Disneyn hahmoja yhdistelevä Kingdom Hearts -sarja laajentaa pelikenttäänsä myös Pixarin elokuvien puolelle. Uusi traileri esittelee nimittäin Toy Story -elokuvien omaa maailmaa, jossa myös pelin päähenkilön muuttuvat leluiksi.

Kingdom Hearts -sarjan edellinen pääpeli julkaistiin vuonna 2005, joten Kingdom Hearts 3 näyttäisi nyt ilmestyvän peräti 13 vuotta edeltäjänsä jälkeen. Sarjassa on vuosien varrella nähty runsaasti spin off -pelejä ja uudelleenjulkaisuja, ja jo vuonna 2013 julkaistun tiedon mukaan Kingdom Hearts -pelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa kappaletta.