UUSIMMAT

Odotettu länkkäripeli Wild West Online saapuu Early Accessiin kuun puolivälissä

04.11.2017 17:46 | Muropaketin toimitus

PC:lle ilmestyvä MMO-peli Wild West Online saa Early Access -julkaisun jo alle kahden viikon kuluttua. Pelin virallista julkaisua luvataan yhä tälle vuodelle.

612 Gamesin kehittämä villin lännen MMO-peli Wild West Online sai keväällä runsaasti huomiota, kun pelistä vuotanutta kuvaa luultiin odotetun Red Dead Redemption 2 -pelin vuodoksi. Kuten kehittäjät ovat kertoneet, pelaajilta saatu huomio auttoi peliä jopa saamaan lopullisen kehitysbudjettinsa kasaan.

Wild West Onlinen on luvattu ilmestyvän vielä tänä vuonna, ja nyt kehittäjät ovat julkistaneet pelin Early Access -version julkaisupäivän. Destructoid kertoo, että pelin varhaisversio saapuu myyntiin jo alle kahden viikon kuluttua, keskiviikkona 15. marraskuuta.

Early Access -versio tulee sisältämään yli 100 tehtävää, runsaasti aseita, sekä kaksi julkista pelitapahtumaa. Marraskuussa julkaistava versio ei vielä sisällä kaikkia pelin ominaisuuksia, mutta pelaajat pääsevät Destructoidin mukaan tutkimaan pelimaailmaa, kohtaamaan toisia pelaajia sekä NPC-hahmoja, ja käyttämään muokattavia kykyjä.

Wild West Onlinen lopullisen version julkaisupäivää ei ole vielä paljastettu. Lisätietoja löytyy pelin viralliselta sivustolta.