Odotettu Mass Effect: Legendary Edition on pian täällä – näin lukuisilla tavoilla klassikot muuttuvat uusille alustoille

07.04.2021 07:00 | Muropaketin toimitus

BioWare on julkaissut entistä yksityiskohtaisemman listan tulevan Mass Effect: Legendary Editionin muutoksista alkuperäiseen trilogiaan.

Pelin kotisivuilla julkaistussa tiedotteessa kerrotaan laajalti muun muassa pelattavuuteen, räiskintään, kustomointiin ja Makoon tehdyistä muutoksista, joiden tarkoituksena on tuoda varsinkin alkuperäinen peli likemmäksi nykyaikaa.

Näistä eritoten Makoon kohdistuvat muutokset miellyttävät varmasti useita. Kirotusta Makosta onkin tehty Legendary Editionissa entistä painavampi, minkä lisäksi myös kameraa ja tähtäystä on paranneltu entisestään. Pelaajat saavat myös käyttöönsä erillisen nitron, jolla voi huristella lujempaan, eikä autosta tarvitse enää poistua saadakseen enemmän kokemuspisteitä.

Myös Mass Effect 3:ssa nähty galaksin valmius -mittari on muokattu täysin uusiksi, sillä remasteroinnit eivät sisällä lainkaan moninpeliä. Alkuperäisessä pelissä moninpeli vaikutti mittarin täyttymiseen, mutta remasteroinneissa valmiutta mitataan trilogian kaikkien pelien osalta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö riittäviä ponnisteluja saisi kerättyä pelkästään Mass Effect 3:n aikana.

Tulevista remasteroinneista ja niiden muutoksista julkaistiin lisäksi alla oleva kattava vertailuvideo, jossa tekijät kertovat tarkemmin tehdyistä korjauksista sekä näyttävät vanhaa ja uutta pelikuvaa rinta rinnan.

Muropaketin uusimmat