Odotettua Bayonetta 3:sta muille alustoille odottavien ei kannata pidättää hengitystä – ”Ei se kai ole mahdotonta”

27.09.2021 10:31 Muropaketin toimitus

PlatinumGames viime viikolla tarkemmin esitelty Bayonetta 3 ei ole todennäköisesti saapumassa muille alustoille.

Nintendo Switchin yksinoikeudeksi vahvistettu odotettu toimintapeli on jättänyt PlayStation- ja Xbox-fanit näreiksi, sillä kaikki haluaisivat päästä kehutun pelisarjan kolmannen osan kimppuun myös muilla alustoille. Nintendo Everything uutisoi, että studion Hideki Kamiya on sanonut, ettei käännös ole täysi mahdottomuus, muttei sitä kannata kuitenkaan oikeastaan odotaakaan:

”No siis, mielestäni todennäköisyys Bayonetta 2:n ja 3:n tulemiselle PS5:lle ja Xboxille ei ole mahdoton – se on Nintendon päätös. Mutta samalla logiikalla ei ole mahdotonta, että Marion tai Zeldan kaltaiset pelit saapuisivat PS5:lle tai muulle. Joten onnea yritykselle mielistellä Nintendoa ja saada se tapahtumaan… jos olisin pelaaja, ostaisin yksinkertaisesti Switchin”, Kamiya paljastaa.

Ja koska Nintendon yksinoikeuksien saapuminen muille alustoille on hyvin epätodennäköisetä, ei myöskään Bayonetta 3:a kannata odotella muille alustoille. Vuonna 2014 julkaistu Bayonetta 2 oli niin ikään Wii U -yksinoikeus, jota ei ole nähty Nintendon konsoleiden ulkopuolella. Pelisarjan ensimmäinen osa on sen sijaan ilmestynyt muillekin alustoille.