UUSIMMAT

Odotetun Insurgency: Sandstormin julkaisu viivästyy joulukuulle

12.09.2018 07:35 Muropaketin toimitus

Odotetun räiskintäpeli Insurgency: Sandstormin oli määrä saada julkaisunsa jo viikon päästä. Nyt julkaisu on siirretty joulukuulle.

New World Interactive julkaisi alkuperäisen, hyvin kilpailullisen ja paljon kehuja keränneen Insurgencyn alun perin vuonna 2014. Räiskinnän jatko-osan, Insurgency: Sandstormin, oli alun perin määrä saada julkaisunsa syyskuun 18. päivänä. Nyt pelistudio on kuitenkin joutunut viivästyttämään julkaisua joulukuun 12. päivään, kerrotaan lehdistötiedotteessa.

New World Interactiven mukaan julkaisun siirto ei ollut helppo päätös. Lisäaika käytetään pelin optimointiin, bugien korjaamiseen, graafisten yksityiskohtien parantamiseen sekä yleiseen pelikokemuksen hiomiseen. Tarkoituksena on tuoda Insurgency: Sandstormiin myös yhteisön toivomia ominaisuuksia, kuten yhteisön itsensä pyörittämät serverit.

Viivästyksestä huolimatta pelaamaan pääsee vaikka heti. Insurgency: Sandstormin betatestausta jatketaan aina joulukuiseen julkaisupäivään saakka ja mukaan otetaan kaikki pelin ennakkotilaajat.