Ohjaaja Guillermo del Toro pääsee ensimmäisenä näkemään Death Strandingin pelikuvaa

14.11.2017 11:42 | Muropaketin toimitus

Hideo Kojiman odotettua ja arvoituksellista Death Stranding -peliä aiotaan esitellä pian ainakin sisäpiirille. Peliä tähdittävä Guillermo del Toro kertoo Kojiman luvanneen häneen näkevän pelikuvaa seuraavien viikkojen aikana.

Metal Gear -kehittäjä Hideo Kojiman tekeillä oleva Death Stranding -peli julkistettiin jo viime vuoden E3-messuilla, mutta itse pelistä ei vielä paljon ole paljastettu. Death Strandingin tiedetään olevan avoimen maailman toimintapeli, mutta yhtään pelikuvaa siitä ei ole vielä nähty.

Nyt yksi pelin tähdistä, elokuvaohjaaja Guillermo del Toro on kertonut pääsevänsä pian näkemään myös pelikuvaa arvoituksellisesta projektista. Kojiman kanssa keskeytettyä Silent Hills -projektia työstänyt del Toro nähtiin yhdellä pelin trailereista, mutta hän on ilmeisesti mukana pelissä vain näyttelijänä.

”Death Strandingissa olen vain nukke”, del Toro toteaa VG24/7:n mukaan. ”En tiedä mitä hän [Kojima] laittaa minut tekemään.”

”Hän tulee ilmeisesti näyttämään minulle pelikuvaa jossain vaiheessa seuraavan parin viikon aikana”, del Toro paljastaa.

Guillermo del Toron ohella Death Strandingia tähdittävät Mads Mikkelsen ja Norman Reedus. Myöskään Mikkelsen ei kommenttiensa perusteella oikein tiedä, mistä pelissä on kysymys.

Alta näet pelin viime vuonna ilmestyneen trailerin, jolla nähdään sekä del Toro että Mikkelsen. Aiemmin kerroimme myös erikoisesta yhteydestä, jonka pelaajat huomasivat pelin ensimmäisten trailereiden välillä.