UUSIMMAT

Ohjaaja vihjailee odotetun God of War Ragnarokin saattavan olla jotain ihan muuta

22.02.2021 07:00 | Muropaketin toimitus

Tuoreimman God of Warin odotettu jatko-osa ei välttämättä kanna nimeä Ragnarok, jos pelin ohjaajaan taannoiseen vihjailuun on uskominen.

Cory Barlog otti kantaa PlayStation Universen julkaisemaan twiittiin, jossa mainittiin God of War Ragnarokin olevan Sonyn Hermen Hulstin odotetuin peli. Barlog kommentoi twiittiä kysymällä, miksei hän ole kuullut koskaan kyseisestä pelistä.

Barlog ei ole liioin twiittaillut tulevan tuotoksen kuulumisia, joten kyseessä voi olla vain kujeileva heitto, jolla hämmentää soppaa. Vaihtoehtoisesti tuleva God of War ei välttämättä kannakaan nimeä Ragnarok, mikä ei olisi sinänsä yllättävää, sillä pelin virallista nimeä ei ole vielä julkistettu. Ragnarok on jäänyt pelaajien mieleen taannoisesta teaserista, jossa mainittiin ”Ragnarokin olevan tulossa”, mutta pelin nimeä ei tuolloin paljastettu.

Tuoreesta twiitistä on paha sanoa tässä vaiheessa kuitenkaan mitään varmaa ennen kuin asia vahvistetaan virallisesti. Näillä näkymin tuleva God of War -peli julkaistaan kuluvan vuoden aikana PlayStation 5:lle.