UUSIMMAT

Olitko siirtymässä tällä viikolla pelaamaan Call of Duty: Black Ops Cold Waria PS5:llä? Älä vain tee tätä virhettä

16.11.2020 08:00 | Muropaketin toimitus

PlayStation 5:n pelaajien kannattaa olla erityisen tarkkaavaisia asentaessaan Call of Duty: Black Ops Cold Waria konsoliinsa.

Pelin alustojen välisen bundlen tai UItimate Editionin pelaajat ovat huomanneet nimittäin pienen tyhmyyden, jonka takia PS5:llä saattaa vahingossa pelata pelin PS4-versiota. Kummatkin versiot sisältävät pelistä molemman konsolin versiot, jotka voi myös asentaa uudelle konsolille valitsemalla ”Asenna kaikki”-kohdan peliä asentaessa, uutisoi Eurogamer.

Jos molemmat versiot on asennettu konsoliin, silloin se saattaa luulla PS4-version olevan pelattava vakioversio. Tämän voi vaihtaa painamalla pelin tuotelistassa olevaa kolmea pistettä ja vaihtamalla pelin PS5-versioon. Tai tietenkin poistamalla PS4-version kokonaan.

Joillekin pelaajille käynyt kämmi johtuu siitä, että Black Ops Cold War on mahdollista asentaa esimerkiksi pelkän kampanjan tai moninpelin osalta konsolille. Tämän vuoksi monet ovatkin luulleet asentaessa olleen ”Asenna kaikki”-kohdan tarkoittaneen nimenomaan pelin eri osa-alueita, mutta siihen lukeutuu myös erikoisversion kyljessä tuleva PS4-versio.

Muropaketin uusimmat