Omistautunut Call of Duty: WWII -pelaaja pääsi korkeimmalle tasolle ampumatta laukaustakaan

19.02.2018 10:52 | Muropaketin toimitus

Pelaaja nimeltä TheseKnivesOnly on saanut Master Prestige -tason Call of Duty: WWII:ssa käytännössä pelkillä melee-tapoilla. Myös kehittäjästudio Sledgehammer Games huomioi pelaajan poikkeuksellisen saavutuksen Twitterissä.

Call of Duty on räiskintäpeli, joten vaatii melkoista omistautumista menestyä pelissä ampumatta laukaustakaan. Pelaaja nimimerkillä TheseKnivesOnly innostui kuitenkin vaihtoehtoisesta pelitavasta jo alkuperäisen Call of Duty: Black Opsin aikana, eli vuonna 2010. Nyt hän on onnistunut älyttömässä saavutuksessa viime syksynä ilmestyneen Call of Duty: WWII -pelin parissa.

Kuten GameSpot raportoi, on TheseKnivesOnly saavuttanut pelissä Master Prestige -tason saamatta yhtäkään tappoa ampuma-aseella. Sen sijaan hän käyttänyt melee-aseita, kuten lapiota ja veitsiä, ja kerännyt kokoon yli 32 000 tappoa. Scorestreak-bonuksistakin hän on käyttänyt ainoastaan Recon Aircraftia ja Counter Reconia.

Alla olevalla videolla TheseKnivesOnly esittelee parhaimpia hetkiä Call of Duty: WWII:n parissa, ja näyttää lopussa myös asetilastonsa saavutuksen todisteeksi. Hieman selittelyjä hän joutuu tarjoamaan, sillä hänellä esimerkiksi on yksi vahingossa syntynyt tappo maamiinalla.

Videon alta näet myös kehittäjästudio Sledgehammer Gamesin twiitin, jossa he reagoivat pelaajan saavutukseen.