UUSIMMAT

Ongelmiin joutuneesta System Shockin uusintaversiosta julkaistiin uusia kuvia

10.04.2018 09:55 | Muropaketin toimitus

System Shock

Äskettäin lykätystä klassikkopeli System Shockin remake-versiosta on julkaistu muutama uusi kuva, jotka esittelevät pelin visuaalista tyyliä.

Uusintaversioihin ja HD-käännöksiin erikoistunut Nightdive Studios ilmoitti hiljattain kehittämänsä System Shockin (1994) uusintaversion ajatuneen sivurateille, ja lopputuloksena pelin julkaisu lykättiin vuoteen 2020. Nyt Destructoid kertoo, että pelin kehitys etenee kuitenkin jälleen hyvää vauhtia, ja projektin tärkeimmät Kickstarter-tukijat pääsevät kokeilemaan peliä jo syyskuussa.

Klassikkopelin odotettu remake-versio päätyi projektin paisuessa kauas alkuperäisestä tavoitteestaan, johon kehittäjät ovat nyt palaamassa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki olisi pitänyt aloittaa uudelleen alusta.

”Olemme pystyneet hyödyntämään valtaosan siitä työstä, jonka olemme tehneet viimeisen vuoden aikana, ja edistymme merkittävästi lyhyessä ajassa”, kommentoi pelistudion toimitusjohtaja Stephen Kick.

Hyvien uutisten saattelemana Nightdive Studios on julkaissut System Shockista myös neljä uutta kuvakaappausta, jotka näet alta. Pelin on määrä ilmestyä vuoden 2020 alkupuolella PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Macille ja Linuxille.

Muropaketin uusimmat