UUSIMMAT

Onko Legacy of Kain -pelisarja palaamassa? – Crystal Dynamics julkaissut vihjailevia twiittejä

22.10.2017 16:47 | Muropaketin toimitus

Legacy of Kain -pelisarja saattaa olla tekemässä paluuta. Crystal Dynamicsin vihjailuista ei vielä voi tietää, onko luvassa uusi peli vai vanhojen pelien remasteroituja versioita.

Vuonna 1996 käynnistynyt Legacy of Kain -pelisarja oli suosittu 1990-luvun lopulla, ja monet pelaajat muistavat lämmöllä erityisesti sarjan varhaisimpia pelejä. Onkin positiivinen yllätys, että pelistudio Crystal Dynamics on Game Informerin mukaan mahdollisesti vihjaillut pelisarjan paluusta Twitterissä.

Studion twiiteissä ollaan muisteltu erityisesti vuonna 1996 julkaistua Blood Omen: Legacy of Kainia. On toki mahdollista, että studiolla ollaan vain heittäydytty nostalgisiksi, mutta toisaalta twiitit voivat viitata pelisarjan paluuseen. Toistaiseksi ei tietenkään tiedetä, onko suunnitteilla remasteroituja versioita vanhoista peleistä, kokonaan uusi peli vai lopulta yhtään mitään.

Vuonna 2015 Crystal Dynamicsin johtava kehittäjä Michael Brinker kommentoi, että on ”50/50-mahdollisuus”, että Legacy of Kain -sarja palaisin nykyisen konsolisukupolven aikana. On siis täysi mahdollista, että sarjaa ollaan tavalla tai toisella elvyttämässä.

Toistaiseksi viimeisin Legacy of Kain -peli oli vuonna 2003 ilmestynyt Legacy of Kain: Defiance. Sen jälkeen sarjan pelejä on ollut tekeillä kaksikin, mutta molemmat on syystä tai toisesta lakkautettu kesken kehityksen.

Alta näet kaksi Crystal Dynamicsin twiittiä.

Muropaketin uusimmat