Onko sinusta Kostajaksi? Marvel’s Avengersin avoin beta avaa ovet pelaajille nyt viikonloppuna

14.08.2020 09:24 | Muropaketin toimitus

Crystal Dynamicsin tuleva supersankaritoiminta Marvel’s Avengers on jälleen betatestattavana tulevan viikonlopun ajan.

Beta käynnistyy tänään kello 21:00 Suomen aikaan ja päättyy sunnuntaina 16. elokuuta kello 21:00. Mukaan pääsevät kaikki PlayStation 4:n omistajat, ja Xbox Onen sekä PC:n osalta kaikki pelin ennakkotilanneet.

Pelattavana on neljä tehtävää kampanjasta, neljä yhteistyöllistä War Zones -tehtävää, viisi pienempää Drop Zones -haastetta sekä kolme HARM-haastehuonetta, joita pelaajat voivat pelata yhdessä tai yksinään. Supersankareiksi voi valita puolestaan Iron Manin, Hulkin, Ms. Marvelin tai Black Widowin, jotka voi kehittää tasolle 15 saakka.

Betassa kerätyt saavutukset ja kokemukset siirtyvät vielä ensi viikolla järjestettävään avoimeen betaan, johon voi osallistua kaikki pelaajat PS4:llä, Xbox Onella ja PC:llä. Kokemukset eivät kuitenkaan kanna lopulliseen peliin, joskin betassa pärjänneet saavat kaksi nimilaattaa käytettäväksi kokoversioon.

Marvel’s Avengers julkaistaan PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Stadialle 4. syyskuuta. Peli julkaistaan myös PS5:lle ja Xbox Series X:lle uusien konsoleiden julkaisussa.