UUSIMMAT

Outridersin demo on kerännyt jo miljoonayleisön, ongelmistaan huolimatta

05.03.2021 12:21 | Muropaketin toimitus

Outridersiin on luvassa monia päivityksiä ja korjauksia demon keräämään palautteen perusteella.

People Can Fly -studion ja Square Enixin suuri räiskintäroolipeli Outriders sai viikko sitten ilmaisen demon, joka on tarjolla useille alustoille. Nyt VG24/7 kertoo, että demo onkin tavoittanut jo kaksi miljoonaa pelaajaa.

Sitä ei tietysti ole kerrottu, kuinka monet pelaajat ovat tarponeet loppuun asti noin 2-3 tuntia pitkän demon, saati kokeillet useampia hahmoluokkia. Kriitikkomme mukaan Outridersia vaivaavat ainakin PlayStation 5:llä monet ongelmat, vaikka pelissä on paljon hyvääkin.

LUE MYÖS: Ensituntumat | Scifi-räiskintä Outridersissa on paljon hyvää, mutta kaksi isoa ongelmaa saavat epäröimään ostamista

Kehittäjät ovat myös kertoneet, että demon perusteella Outridersiin tuodaan useita korjauksia ja muutoksia, jotka vastaavat pelaajien toiveisiin ja tasapainottavat peliä. Osa näistä ehtii päivittyä jo demoversioon, osa saapuu vasta täysmittaiseen peliin.

Outriders ilmestyy 1. huhtikuuta PC:lle, PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle ja Google Stadialle. Demo on saatavilla ainakin julkaisuun asti kaikilla alustoilla paitsi Stadialla.

Muropaketin uusimmat