UUSIMMAT

Outridersista löydettiin kurja bugi – pelihahmoilta katoaa kaikki varusteet ja vaatteetkin päältä

07.04.2021 09:39 | Muropaketin toimitus

Outridersin pelaajat ovat jakaneet kokemuksia kadonneista varusteista.

Outridersin julkaisua seuranneet tekniset ongelmat jatkuvat. Kuten aiemmin kerroimme, on jatkuvan nettiyhteyden vaativa räiskintäroolipeli kompuroinut pahasti edellisten päivien aikana, ja nyt ongelmien listalle voidaan laskea myös tuskastuttava bugi.

Kotaku kertoo, että monet pelaajat ovat yhtäkkiä menettäneet kaikki varusteensa pelissä. Pelihahmoilta tuntuu siis katoavan kaikki aseet ja vaatteetkin päältä, eikä kukaan ole onnistunut järkeilemään, mistä bugi aiheutuu.

Outriders muistuttaa loot shooteria, eli siinä kerätään jatkuvasti uusia aseita, varusteita ja resursseja, joista osa voi olla hankala saada käsiinsä. Tämä tekee bugista todellakin raivostuttavan.

Monet pelaajat ovat jakaneet vastaavia kuvakaappauksia varusteettomista hahmoistaan pelivalikossa. Muuan Reddit-käyttäjä kyhäsi näistä alla olevan kollaasin.

Julkaisija Square Enixin kerrotaan olevan tietoinen bugista ja pohtivan parhaillaan, tullaanko tapauksia käsittelevän pelaajakohtaisesti vai massapäivityksenä. Vielä ei kuitenkaan ole tiedossa, milloin bugia saadaan korjatuksi tai milloin pelaajat saavat jotain hyvitystä.

Outriders on saatavilla PC:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Series X:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Se sisältyy myös Xbox Game Passin valikoimaan.

This is starting to be really scary from r/outriders