Overwatch 2 joutuu tekemään kompromisseja joillain alustoilla

28.06.2021 10:32 | Muropaketin toimitus

Blizzard on vahvistanut Overwatch 2:n saapuvan edelleen myös Nintendo Switchille, mutta kertonut joutuvansa tekemään sen suhteen todennäköisesti kompromisseja.

Redditin AMA-tilaisuudessa studiolta kysyttiin, miten taannoisessa trailerissa nähdyt parannukset pelin visuaalisuuteen ja suorituskykyyn näkyy pelin tulevassa Switch-versiossa. Kehittäjät vastasivat Switch-version aiheuttavan muita alustoja enemmän hankaluuksia.

Pelin tekninen ohjaaja John Lafleur vastasi tarkemmin, että studion päätavoitteena on tuoda Nintendon konsolille kaikki pelattavuuteen ja suorituskykyyn liittyvät ominaisuudet ensin ja vasta sitten tarkastella silmäkarkin määrää. Tämä voikin johtaa joihinkin kompromisseihin pelin visuaalisuuden suhteen, eikä Switch-version pelaajat pääse välttämättä nauttimaan kaikista ”korkealaatuisista visuaalisista parannuksista”.

Studio lisäsi samalla, etteivät he voi toistaiseksi taata, että pelin Switch-versio julkaistaan samaan aikaan muiden alustojen kanssa. Overwatch 2:lle ei ole annettu kuitenkaan tarkempaa julkaisuikkunaa.