Overwatch 2:n julkaisu saattaa olla vielä hyvin kaukana – siis todella kaukana

05.11.2021 12:00 | Muropaketin toimitus

Blizzardin aiemmin tällä viikolla viivästynyt Overwatch 2 saattaa olla todella kaukana julkaisustaan.

Studio ilmoitti tällä viikolla, ettei Overwatch 2:ta tai Diablo 4:ää nähdä vielä vuoden 2022 aikana. Monet mediat uutisoivatkin pelien uusiksi julkaisuikkunoiksi vuoden 2023, mutta tämä ei suinkaan pidä välttämättä paikkaansa.

Blizzardin yhteisövastaava saapuikin foorumeille kommentoimaan, ettei vuosi 2023 ole tosiaan pelin ”virallinen” julkaisuikkuna:

”Haluan kumota yhden huhun: olen nähnyt monien olettavan julkaisuikkunan olevan vuosi 2023. En halua olla pikkutarkka, haluan kuitenkin korostaa, ettemme maininneet julkaisupäivää tai betapäivää osavuosikatsauksessamme. Vaikka en voi keskustella päivämääristä tänään, haluan kumota huhun siitä, että vuosi 2023 olisi jollain tapaa ’virallinen’”, edustaja kirjoittaa.

Toisin sanoen vaikka Overwatch 2 voidaan julkaista vielä vuoden 2023 aikana, se ei suinkaan ole tämänhetkisten tietojen valossa virallisesti lukkoon lyöty aika. Studion räiskintäpelin odotettu jatko saattaakin siten venähtää hyvinkin vuoden 2024 puolelle tai pidemmälle, pahimmassa tapauksessa.