UUSIMMAT

Overwatchin uusin sankari on nyt pelattavissa

14.08.2019 07:53 | Muropaketin toimitus

Overwatchin uusimman sankarin, Sigman, sisältävä päivitys on nyt pelattavissa tavallisessa peliympäristössä.

Tähän mennessä Sigma on löytynyt vain Overwatchin PTR-testiversiosta. Sigma on taustatarinaltaan alankomaalainen tiedemies, joka pyrki hyödyntämään mustien aukkojen energiaa. Kokeet menivät kuitenkin pahasti pieleen ja Sigman persoonallisuus koki pahoja häiriöitä, samalla kun tämä sai uusia supervoimia.

Pelissä Sigma pystyy luomaan Orisan ja Reinhardtin tavoin energiaseiniä jotka pysäyttävät vihollisten hyökkäyksiä. Sigma kykenee myös torjumaan vihollisten hyökkäyksiä ja ottamaan niistä lisää energiaa energiaseinien luomista varten.

Hyökkäyksinä Sigma heittelee pienempiä ilmassa räjähtäviä murikoita tai isompia lohkareita jotka osuvat viholliseen. Sigman ultimate-kyky nostaa viholliset ilmaan ja tiputtaa nämä alas, tehden valtavan määrän vahinkoa.

Päivitykseen kuuluu PC Gamerin mukaan myös uusi ”role queue”, jossa oma rooli valitaan jo ennen ottelun alkua, jotta turhalta väännöltä pelattavista sankareista voidaan välttyä. Vaihtoehtoja ovat ovat vahinkoa tekevä ”damage”-rooli, kestävät ”tankit” sekä tukea antavat ”supportit”.