UUSIMMAT

Pääseekö moniongelmainen We Happy Few jaloilleen? Peli saa tänään tarinallisen laajennuksen

04.04.2019 07:45 | Muropaketin toimitus

We Happy Few -seikkailupelin julkaisu sujui viime vuonna kehnosti. Nyt pelin ensimmäinen tarinallinen laajennus on viimeinkin ilmestymässä.

Compulsion Gamesin kunnianhimoinen, BioShock-henkinen seikkailupeli We Happy Few kuului ennalta viime vuoden lupaavimpiin julkaisuihin, mutta huonosti kävi. Muropaketin arviossa kriitikkomme totesi pelin niin bugiseksi ja turhauttavaksi, että pelaaminen jäi kesken, ja lopulta We Happy Few päätyi jopa vuoden huonoimpien pelien listallemme.

Steamin käyttäjäarvioissa peli on kuitenkin saanut viime aikoina enemmän positiivisia kuin negatiivisia arvioita, joten ehkäpä parannuksia on tehty. Se olisikin toivottavaa, sillä kuten Game Fragger kertoo, julkaistaa We Happy Fewn ensimmäinen tarinallinen laajennus tänään, 4. huhtikuuta.

Laajennus kantaa nimeä They Came From Below, ja sen keskiössä ovat pääpelistä tutut James ja Roger. Kaksikko lähtee pelastamaan Wellington Wellsia robottikapinalta, jonka jäljet johtavat maanalaiseen laboratorioon.

They Came From Below tulee myyntiin itsenäisenä lisäosana, mutta se sisältyy tietenkin pelin Season Pass -tilaukseen, joka kustantaa 24,99 euroa.