Uusimmat

Palkitun Hyper Light Drifterin tekijät julkistivat uuden pelin, joka näyttää upealta

14.03.2019 14:49 Muropaketin toimitus

Heart Machine siirtyy uudessa projektissaan 2D-toiminnasta kolmiulotteisiin maailmoihin.

Pari vuotta sitten ilmestynyt Hyper Light Drifter oli vaikuttava 2D-toimintaroolipeli, joka toi kehittäjästudio Heart Machinelle koko joukon palkintoehdokkuuksia, sekä Independent Games Festivalin yleisöpalkinnon. Peli kääntyi viime syksynä myös Nintendo Switchille, mutta nyt studio on julkistanut uuden, vaikuttavan projektinsa.

IGN kertoo, että uuden pelin nimi on Solar Ash Kingdom, ja studion edellisestä pelistä poiketen se näyttää olevan kokonaan kolmiulotteinen peli. Tarkempia tietoja tai edes pelin genreä ei ole paljastettu, mutta Heart Machine on julkaissut vaikuttavan trailerin, joka antaa esimakua pelin tunnelmasta ja tyylitellystä grafiikasta.

”Pyrimme kertomaan kauniin tarinan maailman, tunnelman, hahmojen ja jopa pelattavuuden kautta,” vihjailee pääkehittäjä Alex Preston. ”Jokainen osatekijä peleissämme on tarkkaan harkittu, mikä vie paljon aikaa.”

Preston lupaa, että pelistä aletaan pian tarjota lisätietoja kehitysblogissa. Tällöin varmasti myös julkaisuajankohdasta saadaan joitakin viitteitä.

Trailerin näet alta.

Muropaketin uusimmat