Uusimmat

Panasonicilta korvia säästävä ratkaisu pelaajalle – SoundSlayer on puettava kaiutin

Kuva: Panasonic

22.09.2023 07:54 Muropaketin toimitus

Panasonic julkisti erikoisemman tuotteen nimeltään GNW10 SoundSlayer. Se voi olla korvia säästävämpi ratkaisu kuin pelikuulokkeet, sillä kaiuttimet eivät ole lähellä tärykalvoja.

GNW10 SoundSlayer on puettava pelikaiutin. SoundSlayerin muotoilun luvataan olevan kevyt ja ergonominen, ja laitetta voi ohjata tekoälyyn tukeutuvalla ääniohjauksella.

Panasonic kertoo, että SoundSlayerin avulla pelaajat voivat uppoutua peliin ja kokea pelaamisen luomia tuntemuksia. Sisältä löytyy neljä 38 millimetrin kaiutinta, joiden äänen Panasonic kuvailee olevan muhkea ja kolmiulotteinen.

SoundSlayerissa on 2,4 GHz langaton liitettävyys alhaisella alle 20 millisekuntin latenssilla. Langattoman lähettimen voi liittää tietokoneeseen tai konsoliin, jonka kautta puettava pelikaiutin saa yhteyden pelilaitteeseen.

GNW10 SoundSlayer on yhteensopiva Windows 10/11 -tietokoneiden, PS4/PS5-konsolien ja Nintendo Switchin (vain TV-tilassa) kanssa, ja se tukee myös subwoofer-ulostuloa entistä voimakkaamman äänimaailman luomiseksi.

GNW10 SoundSlayer on saatavilla Amazonista ja sivustolta shop.panasonic.com lokakuun 2023 lopussa hintaan 299 dollaria (osapuilleen 280 euroa).

LUE MYÖS: Kokeilu | Puettava Sony SRS-NS7 -kaiutin luo aivan oman tunnelmansa – sopii peleihin, elokuviin ja musiikkiin