Pari vuotta siinä kesti, mutta nyt Ocelot on viimein pelattavissa MGS V:n FOB-tehtävissä

30.07.2017 20:03 | Muropaketin toimitus

 

Konami on viimein tehnyt Ocelotista pelattavan hahmon Metal Gear Solid V:n FOB-sivutehtävissä.

Revolver Ocelot on Metal Gear Solid -sarjan pidetyimpiä hahmoja, ja lähes ainoa hahmo, joka nähdään jokaisessa MGS-sarjan pääpelissä. Eipä siis ihme, että pelaajat ovat pitkään halunneet päästä pelaamaan Ocelotilla, muaallakin kuin Metal Gear Onlinen puolella.

Nyt Konami on yllättäen julkaissut Metal Gear Solid V: The Phantom Painille (2015) päivityksen, joka tekee Ocelotista pelattavan hahmon Forward Operating Bases -moodissa. FOB-tehtävissä pelaaja voi tehdä iskun toisen pelaajan tukikohtaan, ja uuden päivityksen myötä tämän voi tehdä itse revolverisankari Ocelotin saappaissa.

Asiasta uutisoivan Kotakun mukaan Ocelotin asua ei voi vaihtaa, eikä hänelle voi laittaa päähinettä, mutta hänellä on muita avuja puolellaan. Ocelotilla on hieman tavallista korkeampi camouflage-arvo, ja hän vetää aseensa esiin ja lataa ne tavallista nopeammin. Ocelot voi myös kimmottaa luoteja merkityistä vihollisista toisiin.

Erikoisinta MGS V:n tuoreessa päivityksessä on se, ettei Konami ole pitkään aikaan tukenut peliä. The Phantom Pain sai edellisen päivityksensä lähes vuosi sitten, elokuussa 2016. Viime syksynä Metal Gear Solid V ilmestyi The Definitive Experience -versiona, joka sisältää The Phantom Painin ohella myös prologipeli MGS V: Ground Zeroesin (2014).

Hideo Kojiman lähdettyä Konamilta, Metal Gear Solid -sarjan tulevaisuus on yhä epävarma. E3-messuilla kerrottiin, että spin off -peli Metal Gear Surviven julkaisu on sekin lykätty ensi vuoteen, eikä seuraavasta sarjan pääpelistä ole mitään tietoa.