Dinosauruspuistojen taistelu: Parkasaurus-peli haastaa Jurassic World Evolutionin

29.11.2017 13:14 | Muropaketin toimitus

Pieni indiepeli Parkasaurus saapuu alkuvuodesta kilpailemaan samalle tontille Jurassic World Evolutionin kanssa. Vain kahden kehittäjän työstämä peli päästää rakentamaan oman dinosauruspuiston kirjavassa pelimaailmassa.

Dinosaurusmania palaa jälleen ensi vuonna, kun Jurassic World: Fallen Kingdom ja sen ohessa julkaistava simulaattoripeli Jurassic World Evolution ilmestyvät. Jo ennen kesäkuuta on kuitenkin luvassa toinen, huomattavasti pienempi, mutta sitäkin sympaattisempi dinosauruspeli.

PC Gamer raportoi vain kaksihenkisen WashBear-studion kehittämästä Parkasauruksesta, joka saapuu keväällä Steamiin Early Access -versiona. Pikkupeli on toteutettu hurmaavilla low polygon -grafiikoilla, mutta suunnitteluun on laitettu sitäkin enemmän ajatusta.

”Jokainen dinosaurus vaatii ainutlaatuisen biosfäärin, mikä tarkoittaa, että näyttelyiden muoto, käytetyt materiaalit, ekologia, kasvit, korkeuserot ja kosteus vaikuttavat kaikki siihen, kukoistavatko dinot ja puisto, vai kuolevatko ne sukupuuttoon”, kehittäjät kuvailevat.

Alta näet Parkasaurusin trailerin, ja pelin voi lisätä toivelistalleen Steamissa.