Pelaajakadosta kärsivä verkkoräiskintä LawBreakers yrittää vielä houkutella pelaajia ilmaiskokeilulla

09.11.2017 17:04 | Muropaketin toimitus

Verkkoräiskintä LawBreakers tarjoaa ilmaisen viikonlopun PC-pelaajille, sekä tuntuvan alennuksen pelistä. Boss Key Productionsin vasta kolme kuukautta sitten julkaisema peli kärsii pahasta pelaajakadosta.

Boss Key Productions -studion ja Gears of War -sarjasta tunnetun Cliff Bleszinskin kehittämä LawBreakers ilmestyi vasta elokuun alussa, ja jo nyt peli kärsii huutavasta pelaajapulasta. Uutisen kirjoitushetkellä pelillä on SteamChartsin mukaan PC:llä vain 14 samanaikaista pelaajaa, ja vuorokauden parhaallakin hetkellä pelaajia oli vain 43.

Ei siis mikään ihme, että peliä yritetään elvyttää ilmaisen kokeiluviikonlopun avulla. Steamissa julkaistun päivityksen mukaan ilmainen kokeilu käynnistyy tänään kello 19.00 Suomen aikaan, ja päättyy sunnutaina iltakymmeneltä. Valitettavasti ilmainen kokeilu ei koske PlayStation 4 -versiota.

LawBreakers on ensi tiistaihin asti myös tarjouksessa puoleen hintaan, eli jos pelistä innostuu, sen voi napata itselleen hintaan 19,99€.

LawBreakersin tapaus on mielenkiintoinen jo siksi, että arvostelujen perusteella peli on kaukana surkeasta. Metacriticissä sen keskiarvo on molemmilla alustoilla 76. Jollei LawBreakersin pelaajamääriä saada kasvuun, tietää se kuitenkin varmaa kuolemaa pelille, sillä LawBreakers ei sisällä minkäänlaista yksinpeliä.

Muropaketin uusimmat