Uusimmat

Pelaajan tekemillä päätöksillä saattaa olla entistä suurempi merkitys BioShock 4:ssä

10.12.2020 14:38 Muropaketin toimitus

Työpaikkailmoituksien perusteella BioShock 4:n maailma tulee olemaan edeltäjiään avoimempi ja pelaajan päätöksillä tulee olemaan enemmän merkitystä.

BioShock 4:n kehitys on vielä alkuvaiheessa, eikä peliä todennäköisesti julkaista vielä muutamaan vuoteen. Siitä huolimatta Cloud Chamber Gamesin työpaikkailmoituksien perusteella voi kuitenkin tehdä jo jotain johtopäätöksiä sen suhteen, millainen tuleva peli tulee olemaan.

Senior Voice Designerin työpaikkailmoituksessa haetaan työntekijää, jolla on kokemusta RPG-pelien kehityksestä ja pelaajan valintaa korostavista dialogisysteemeistä. Ilmoituksen perusteella voisi kuvitella, että pelaajan dialogin aikana tekemillä valinnoilla olisi kohtuullisen suuri merkitys tarinan kulkuun.

Systems Designerin työpaikan kuvauksessa puolestaan kuvaillaan BioShock 4:n maailmaa hiekkalaatikkomaisena ja interaktiivisena. BioShock 4:n pelimaailma tuleekin todennäköisesti olemaan aiempaa avoimempi ja ilmoituksissa mainitaan myös studion pyrkimykset urbaanien väkijoukkojen luomiseen. Aiheesta kertoi Gamesradar.