Pelaajat elvyttävät Dark Souls -pelien edeltäjän kahden viikon ajaksi – pelitapahtuma jo käynnissä

25.11.2018 12:50 | Muropaketin toimitus

Demon’s Soulsin moninpelistä pääsee jälleen nauttimaan yksityisellä serverillä, johon ovat tervetulleita kaikki.

Dark Souls -pelejä edeltäneen, vähemmälle huomiolle jääneen Demon’s Soulsin (2009) serverit suljettiin alkuvuodesta, eikä pelin moninpeliominaisuuksista ole sen koommin päässyt kuka tahansa nauttimaan.

Nyt pelaajat ovat kuitenkin aiempien Dark Souls -tapahtumien hengessä toteuttaneet Return to Boletaria -tapahtuman, jota varten on avattu yksityiset serverit kaikella kansalle. Kuten Kotaku kertoo, on tapahtuma jo käynnissä ja se jatkuu aina 7. joulukuuta asti.

Pelaajalähtöisen tapahtuman Reddit-keskustelussa kannustetaan pelaajia palaamaan Demon’s Soulsin pariin ja pelailemaan online-tilassa, vaikkei heitä erityisesti moninpeli kiinnostaisikaan. Tämä onnistuu servereillä, joita pääsee käyttämään seuraamalla täältä löytyviä ohjeita.

Pelaaminen tapahtuu tietenkin PlayStation 3:lle, sillä Demon’s Soulsia ei ole tähän päivään mennessä julkaistu muilla alustoilla. Peli kustantaa PlayStation Storessa 19,99 euroa, joten hinta ei ole tyyris, jos olet aina halunnut päästä kokemaan Souls-sarjan ensimmäisen pelin ja vieläpä moninpelin kera.