UUSIMMAT

Pelaajat ovat puhuneet: Gothic-roolipelistä tehdään remake-versio

19.02.2020 10:36 | Muropaketin toimitus

Ylivoimainen enemmistö Gothic Remaken teaserin pelanneista toivoo kehittäjien tekevän täysmittaisen pelin.

Loppuvuodesta 2019 peliyhtiö THQ Nordic julkaisi yllättäen pelattavan teaserin vuoden 2001 Gothic-roolipelin remakesta. Teaserin avulla THQ toivoi pelaajilta palautetta siitä, mihin suuntaan uusintaversiota kannattaisi kehittää ja pitäisikö sellaista ylipäätään tehdä.

Nyt pelijulkaisija on lyönyt tulokset pöytään: valtaisa enemmistö, peräti 94,8 prosenttia pelaajista kannattaa Gothic Remaken kehitystä. Yli 180 000 pelaajaa pelasi ilmaisen teaserin ja peräti 43 000 heistä vaivautui vastaamaan THQ Nordicin kyselyyn, joten mistään muutaman pelaajan pelitestistä ei todellakaan ole kysymys.

THQ Nordic onkin nyt julkistanut, että Gothic Remake siirtyy täysmittaiseen tuotantoon uudessa studiossa, joka perustetaan Barcelonaan. Kehittäjät tulevat ottamaan huomioon pelaajien suurimmat toiveet, kuten sen, että pelimaailmaa kehitettäisiin vielä karumpaan suuntaan kuin teaserissa.

Peli tullaan kehittämään PC:lle ja tulevan sukupolven konsoleille. Julkaisuajankohdasta tiedetään vain, että peli ei todellakaan ilmesty vielä tänä vuonna.

Jäämme odottamaan suurella mielenkiinnolla, mitä Gothic Remakesta lopulta tulee. Alta näet pelattavan teaser-pelin trailerin.

Muropaketin uusimmat