UUSIMMAT

Pelaajat raportoivat: PlayStationin vanhemmista peleistä poistettu päivityksiä

12.04.2021 10:16 | Muropaketin toimitus

PlayStation 3 -pelaajat eivät tiettävästi enää saa ladattua monien pelien tuoreimpia päivityksiä.

Sony on kääntämässä selkänsä vanhemmille PlayStation-alustoille, ja kesällä PSP:n, PlayStation 3:n ja PS Vitan digitaaliset pelikaupat suljetaan lopullisesti. Nyt Comic Book kertoo myös, että osaan PS3:n peleistä ei enää saa ladattua päivityksiä.

LUE MYÖS: Valtava määrä pelejä katoaa, kun Sony sulkee PlayStation 3:n, PSP:n ja PS Vitan PlayStation Storet

Tietoa ei ole vahvistettu Sonyn puolelta, joten siihen kannattaa suhtautua varauksella. Useat pelaajat ResetEra– ja PSN Profiles -sivustoilla raportoivat kuitenkin samaa, eli ettei kaikkia pelejä saa enää päivitettyä tuoreimpaan versioon.

Pelaajien mukaan esimerkiksi Gran Turismo 5 (kuvassa), Battlefield 4, Journey, Payday 2 ja LittleBigPlanet Game of the Year Edition ovat sellaisia pelejä, joiden päivitykset eivät näyttäisi enää olevan saatavilla, ainakaan kaikilla alueilla.

Näyttää siis siltä, että Sonyn lakkauttaessa vanhoja palvelujaan osa peleistä ja niiden eheimmistä versioista katoaa kokonaan historiaan. Pelikauppojen sulkeminen on herättänyt kritiikkiä myös siksi, että esimerkiksi PlayStation Vitalle oli määrä ilmestyä vielä uusia pelejä.