Pelattavaa halloweeniksi – Vastajulkaistu Afterparty on nyt pelattavissa Xbox Game Passin kautta euron hintaan

30.10.2019 14:25 | Muropaketin toimitus

Oxenfreestä tutun Night School Studiosin tuleva peli, Afterparty, vie liikaa college-opiskelijat juomapelaamaan hengestään itse paholaisen kanssa. Peli on nyt saatavilla myös Xbox Game Pass -palvelun kautta.

Siinä missä Night School Studiosin aiempi kauhutrilleri Oxenfree kertoi lukioikäisten nuorten yliluonnollisista kokemuksista, keskittyy vuonna 2019 julkaistava Afterparty college-opiskelijoihin.

Afterpartyn alussa Milo ja Lola -nimiset opiskelijat heittävät veivinsä ja löytävät itsensä helvetistä. Idea ikuisuuden viettämisestä helvetin syövereissä ei kuulosta kaksikon korvaan kovin hyvältä, mutta onneksi nuoret saavat uuden mahdollisuuden. Mikäli Milo ja Lola onnistuvat juomaan enemmän alkoholia kuin itse paholainen, päästetään heidät takaisin maan päälle. Pelkän ryyppäämisen lisäksi parivaljakko pääsee myös pelaamaan erilaisia juomapelejä sekä laulamaan karaokea.

Afterpartyn kaunis graafinen tyyli piirroksineen muistuttaa Oxenfreen taidetta. Paholaisen juottolan lisäksi Milo ja Lola pääsevät seikkailemaan Afterpartyssä myös muissa helvetin kolkissa.

Teemansa puolesta Afterparty soveltuukin hyvin halloween-pelattavaksi ja uudet tilaajat saavat Xbox Game Pass -palvelun käyttöönsä ensimmäisen kuukauden ajaksi vain eurolla. Samalla hintaa pääsee pelaamaan myös muun muassa tuoretta The Outer Worldsiä.

Muropaketin uusimmat