Peli nimeltä Cyberprank 2069 poistettiin Steamista – kehittäjät lupasivat Cyberpunk 2077:n joululahjaksi kaikille ostajille

24.07.2019 12:04 | Muropaketin toimitus

Cyberpunk 2077:n maineella ratsastanut halpispeli Cyberprank 2069 poistettiin Steamin jakelusta.

Menestyneet pelit houkuttelevat usein halvempia kopioita markkinoille, mutta Cyberprank 2069:n kohdalla kyse näyttää olleen lähinnä huijauksesta. PC Gamerin mukaan 10 dollaria kustantanut peli on juuri poistettu Steamin myynnistä, kun kehittäjät ensin tekivät mahdottomia lupauksia.

Pelin myyntisivulla julkaistussa ilmoituksessa pelin ostaneille luvattiin Cyberpunk 2077 -peli joululahjaksi, ja hauskimmasta käyttäjäarviosta luvattiin vielä palkita pelin keräilyversiolla. On tietenkin täysin mahdotonta, että halpispelin kehittäjät voisivat lahjoittaa toisen studion peliä kenellekään, etenkään viisi kuukautta ennen pelin julkaisupäivää.

Cyberprank 2069 näyttää YouTube-videoiden perusteella olleen periaatteessa toimiva peli, mutta kuten alla oleva traileri osoittaa, ei se mitään laadukasta kokemusta tarjonnut. Kun traileri lisäksi lupaa Keanu Reevesin, Ryan Gosling ja Leonardo DiCaprion tähdittävän peliä, on selvää että kyse on vitsistä.

Harmillista, että Steam yhteisön perusteella useampi pelaaja näyttää tuhlanneen tähän rahansa.