UUSIMMAT

EVE Online Finncon 2008:ssa: verkkopelimaailman pyörittäminen

15.09.2008 16:55 | Jukka O. Kauppinen

Islantilaisen CCP Gamesin tekijät osallistuivat kesällä Tampereella järjestettyyn science fiction- ja fantasiatapahtuma Finncon 2008:aan. Kaukaisen tulevaisuuden ja avaruuden syövereihin sijoittuvan avaruussimulaatio EVE Onlinen tekijät pitivät tapahtumassa kaksi esitelmää, joissa tekijät kertoivat pelinsä maailmoista, käsikirjoituksesta ja toiminnasta.

Eve Onlinen ohjelmistosuunnittelija pelisuunnittelija Grétar Hannesson  kertoo esitelmässään pelimaailman pyörittämisestä, sen haasteista, ongelmista ja kehittämisestä.

EVE Online on eräs maailman tunnetuimmista verkkoroolipeleistä, jonka asetelma on verkkopelienkin keskuudessa poikkeuksellinen. Kyseessä on vapaasti soljuva, pelaajien tekojen mukaan muuttuva ja kehittyvä avoin virtuaalinen pelimaailma, joka koostuu tuhansista aurinkokunnista ja niissä sijaitsevista planeetoista, kuista ja avaruusasemista. Kaikki pelin kymmenet tuhannet pelaajat ovat yhtaikaa samassa valtavassa virtuaalimaailmassa, toisin kuin esimerkiksi World of Warcraftissa, jossa pelaajat on jaoteltu muutaman tuhannen pelaajan erillisille saarekkeille.

Esitelmä on jaettu viiteen osaan. Olkaa hyvä:

Lisätietoja: Finncon-Animecon 2008EVE Online

Lisää aiheesta

EVE Online Finncon 2008:ssa: fiktion osuus pelimaailmassa

Finncon kulman takana: pelejä, viihdettä, sarjakuvia, scifirokkia ja animetipuja

Finnconin peliohjelma oli menestys

Verkkoroolipeli EVE Onlinen tekijät laskeutuvat avaruusaluksillaan Suomeen

Lue myös

Aarteita pelihistorian hämäristä 5: OutRun 2

Echochrome (PSP, PS3)

Elämysmatka 3D-elokuvan keskipisteeseen

Ferrari Challenge: Trofeo Pirelli (PS2, PS3, Wii)

Infinite Undiscovery (360)

Keskustelu

No jos tykkää pelata taulukkolaskentaa avaruudessa niin Eve Online on juurikin oikea peli, kaikille muille suosittelen Jotain Muuta.

Jos joku on kiinnostunut kyseisen pelin genrestä, niin suosittelen. Jos Space rangers, Elite tai Vendetta on napannut…niin tässä piilee se herkku ;)

Muropaketin uusimmat