UUSIMMAT

Gamescom 2018 -kuvagalleria: Euroopan suurimmat pelimessut käynnistyivät Saksassa – olimme tietenkin paikalla

22.08.2018 08:00 | Tatu Junni

Euroopan suurimmat pelimessut eli Saksan Kölnissä järjestettävä Gamescom juhlii tänä vuonna 10-vuotista taivaltaan. Ovet aukeavat suurelle yleisölle tänään, mutta Muropaketti ehti muiden pelimedioiden kanssa tutustumaan Gamescomin tarjontaan jo tiistain aikana.

Tulevien pelien testaamista, trailerien ja uusien pelien julkistuksia, kilpailuja, eSportsia, retroilua, cosplayta, komponentteja, hyllykaupalla oheiskrääsää, kilometrikaupalla vaeltamista hallista toiseen ja tulikuumalla parkkipaikalla nautittuja Beck’s-tuoppeja…

Gamescom on tarjonnaltaan niin tolkuttoman laaja tapahtuma, ettei messuja millään ehdi kollata yhden päivän aikana kattavasti – etenkään, jos kalenteri on täynnä tapaamisia, pelaamista ja keynote-puheita, kuten asiaan kuuluu. Ohessa siis kuvagallerian muodossa vain pintapuolinen raapaisu kaikkeen siihen, mitä Kölnissä tällä viikolla on tarjolla.

Kuten olettaa saattaa, Gamescomista riittää tällä viikolla uutisoitavaa. Muropaketin kaikki aihetta sivuavat uutiset löydät kätevästi samalta sivulta: Gamescom 2018.

Muropaketin uusimmat