UUSIMMAT

Kulissien takaa: Killzone 2

04.03.2009 14:56 | Jukka O. Kauppinen

Kuten aiemmin kerroimme, eDome vieraili taannoin Sonyn järjestämässä Killzone 2 -tapahtumassa, jossa peliin tutustumisen ohella jutustelimme myös Guerrilla Gamesin edustajien kanssa.

Läimäisemme nyt Killzone 2 -kansion kiinni tältä erää tarjoamalla valokuvien kautta taas yhden pienen vilauksen pelialan kulissientakaiseen toimintaan.

Killzone 2 -tilaisuus järjestettiin Kööpenhaminassa, jonne allekirjoittanutkin matkasi sopivasti Laibachin Helsingin konsertin jälkeisenä aamuna. Tapahtumapaikka oli elokuvateatteri, jossa peliä ja videoita ihailtiin suurelta valkokankaalta. Edessä notkuivat myös Guerrillan miekkoset, jotka kertoivat pelistään ja firmastaan, kysymyksiin vastaillen. Tämän jälkeen vuorossa olivat yksityisemmät haastattelut. Ennen ja jälkeen haastattelujen läsnäolijoilla oli tilaisuus pelata Killzone 2:ta joko demokoneilla tai leffateatterin suurella kankaalla. Siinä sivussa tietysti myös rupateltiin Sonyn porukoiden ja muiden toimittajien kanssa.

Lounaan ja kahvilitrojen nauttimisen jälkeen olikin sitten hyvää aikaa kirjoittaa artikkelia, minkä jälkeen vuorossa oli siirtyminen takaisin lentokentälle. Koneen odottelun ja lennon aikana läppärillä oli hyvää aikaa tehdä artikkelin runko valmiiksi ja työstää muitakin juttuja. Pieni pysähdys Helsinki-Vantaalla ja matka jatkui kohti kohti kotia, jonne väsynyt matkaaja pääsi lopulta joskus puolenyön maita.

Takana jälleen yksi kiivas päivä pelimaailman syövereissä.

Videomateriaalia Killzone 2 -esitelmästä on edelleen käyttämättä, harkitsemme sen mahdollista julkaisua vielä jossain vaiheessa. Kunhan tästä ensin kivutaan pois Sonyn sylistä ;-)

Lisää aiheesta

Kurkistus kulissien taakse: pelimeininkiä maailmalla

Killzone 2 (PS3)

Killzone 2 aikoo haastaa jopa Hollywoodin

Killzone 2 -haastattelussa Guerrilla Gamesin kova kaksikko

Lue myös

Airships – ilmojen kuningattaret

Haastattelu: Penumbra-tiimi suuntaa seuraavaksi goottikauhun pariin

Mount & Blade -haastattelu – katsaus TaleWorlds-studion uumeniin

Ninja Blade -ennakko (360)

Xbox Live Arcade -pelit testissä (osa 6)

Muropaketin uusimmat