Listasimme marraskuun suurimmat pelijulkaisut: Fallout 76, Battlefield V ja viisi muuta odotettua uutuutta

01.11.2018 09:00 | Muropaketin toimitus

Marraskuun suurimpiin pelijulkaisuihin lukeutuvat esimerkiksi Fallout-sarjan ensimmäinen verkkoroolipeli, sekä Spyro the Dragon -pelien kokoelma.

Syksyn suurten pelijulkaisujen putki on hyvässä vauhdissa, ja vilkasta lokakuuta seuraa yhtä kiireinen marraskuu. Listasimme seisemän kuukauden suurinta pelijulkaisua ilmestymisjärjestyksessä.

1. Diablo III

Kuukauden avaa merkittävä uudelleenjulkaisu, kun muutama vuosi sitten ilmestynyt Diablo III: Eternal Collection saapuu Nintendo Switchille. Hybridikonsolille ilmestyvä kokoelma sisältää peruspelin lisäksi Reaper of Souls ja Rise of the Necromancer -laajennukset, ja se ilmestyy jo huomenna perjantaina, 2. marraskuuta.

Kaikki uutisemme pelistä näet tästä.

2. Hitman 2

Reilun viikon kuluttua päästäänkin sitten salamurhaajahommiin, kun indiestudioksi muuttunut IO Interactive julkaisee seuraavan Hitman-pelinsä. Vuoden 2016 kehutun Hitmanin jatko-osassa päästään suorittamaan tehtäviä kuudessa erilaisessa ympäristössä, ja pelin tarinassa Agent 47 metsästää mystistä Shadow Clientia. Toisin kuin edeltäjänsä, Hitman 2 ei ole episodimuotoinen, vaan koko peli julkaistaan kerralla.

Hitman 2 ilmestyy 13. marraskuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Kaikki uutisemme pelistä näet tästä.

3. Spyro Reignited Trilogy

Vanhan liiton seikkailu- ja tasohyppelypelien ystäviä hellitään kuun puolivälissä, kun alkuperäisen PlayStationin klassiset Spyro the Dragon -pelit julkaistaan upeana remake-kokoelmana. Toys for Bob -studion kehittämä paketti sisältää uusintaversiot kolmesta ensimmäisestä Spyro-pelistä, jotka ilmestyvät nyt ensimmäistä kertaa myös Sonyn alustojen ulkopuolella.

Spyro Reignited Trilogy ilmestyy 13. marraskuuta PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Kaikki uutisemme pelistä näet tästä.

4. Fallout 76

Loppuvuoden suurin julkaisu lienee kiistatta Bethesdan legendaarisen Fallout-sarjan uusin tulokas. Kuun puolivälissä ilmestyvä Fallout 76 vie ensi kertaa postapokalyptisen roolipelin verkkomoninpelien genreen, ja pelin beta-testi herätti ainakin Muropaketin kriitikon kiinnostuksen.

Fallout 76 ilmestyy 14. marraskuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Kaikki uutisemme pelistä näet tästä.

5. Pokémon Let’s Go

Myös Pokémon-pelien ystäville on luvassa marraskuussa uutta pelattavaa, kun Nintendo Switchin uutukainen Pokémon Let’s Go saapuu markkinoille. Let’s Go -peli ilmestyy kahtena eri versiona, joita tähdittävät Pikachu ja Eevee, ja pelin on kuvailtu tarjoavan Pokémon-sarjan pääpelejä kevyemmän seikkailukokemuksen. Let’s Go -pelit toimivat myös yhdessä Pokémon Go -mobiilipelin kanssa, ja pelejä voi pelata uudella Poké Ball Plus -ohjaimella.

Pokémon Let’s Go -pelit ilmestyvät 16. marraskuuta vain Nintendo Switchille. Kaikki uutisemme pelikaksikosta näet tästä.

6. Battlefield V

Kuun puolivälin jälkeen ilmestyy toinen syksyn suurista räiskintäpeleistä, DICE:n Battlefield V, joka vie suositun Battlefield-sarjan takaisin toisen maailmansodan taistelukentille. Battlefield V tarjoaa moninpuolisen pelipaketin, joka sisältää tarinallisia yksinpelikokemuksia sekä lukuisia moninpelimoodeja. Ensi vuonna peliin on tulossa myös Battlefieldin oma versio suositusta battle royale -pelimuodosta.

Battlefield V ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 20. marraskuuta. Kaikki uutisemme pelistä näet tästä.

7. Darksiders III

Loppukuusta tarjoillaan vielä uunituoretta hack-and-slash -toimintaa, kun Darksiders III ilmestyy useille alustoille. Sarjan vetovastuu on siirtynyt Gunfire Gamesille, joka tarjoilee sarjan aiempien pelien kanssa samaan aikaan sijoittuvan toimintaseikkailun maailmanlopun maisemissa. Pelin päähenkilönä riehuu Fury, yksi Ilmestyskirjan ratsastajista, jonka tehtävänä on etsiä ja tuhota Seitsemän kuolemansyntiä.

Darksiders III ilmestyy 27. marraskuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Tämä ei ole täydellinen lista marraskuun julkaisuista. Kuukauden aikana ilmestyvät lisäksi esimerkiksi kiehtova Tetris Effect, Overkill-studion odotettu The Walking Dead -peli, sekä PS4:n seikkailupeli Déraciné.