Satzuma Missile Launcher tuhoaa kotona, toimistossa ja puutarhassa

13.10.2010 13:10 | Jukka O. Kauppinen

Sarjassamme järjettömiä, hyödyttömiä ja ah niin nerokkaita tuotteita: joka kodin oma ohjusjärjestelmä. Satzuma Missile Launcher soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kodin pienempien eläinten terrorisointiin tai väkitäyteisen toimiston hämmentämiseen. Tutustu kanssamme tähän tuhoisaan asejärjestelmään!

Satzuma Missile Launcher asennetaan tietokoneeseen USB-liittimellä. Laitteen paketissa tulee myös CD:ltä asennettava kevyt ohjelmisto, jonka avulla ohjusalustaa voi kontrolloida näytöltä joko hiirellä tai näppäimistöltä. Tähtäys suoritetaan visuaalisesti arvioimalla. Siinäpä olisi oiva vinkki seuraavaan SuperTuho-versioon: pieni digikamera tähtäinristikon kera, jonka avulla tähtäämisen voi suorittaa puhtaasti tietokoneen näytöltä.

 

 

Lisää upeita pelivideoita eDomen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet.

 

Ilkeät tuhon arkkienkelit voivat myös esimerkiksi kastaa ohjuksia ärjyyn chilikastikkeeseen ja katsoa millainen huuto uhreista sitten lähtee.

Satzuma Missile Launcher -ohjuslaukaisin maksaa kaupasta riippuen vajaasta 30 eurosta neljäänkymppiin. Ohjusjärjestelmän ohjaukseen tarvittava ohjelma toimii vain Windowseissa.

Testiryhmässä mm. Anttila, Halme, Kauppinen, Lehtonen ja Lehtiniemi – sekä useita viattomia sivullisia. Joilta emme pyytele anteeksi.

 

Lue myös

Epic Mickey – ensikosketuksessa Disneyn arkistoista ammentava seikkailu

Kohta me kaikki heilutaan telkkarin edessä! – kolumni

PlayStationin 15 vuotta – kohokohdat vuosi vuodelta

Tron: Evolution – valopyörät ovat taas in

Wiikon wanha: Civilization

WiiWare-palvelu – Nintendon ladattavien pelien ulottuvuus voisi olla jouheampikin

WiiWare-pelit testissä – mitä kuuluu Wiin latausrintamalle

 

Muropaketin uusimmat