Star Wars Episode III: The Revenge of the Sith – tulossa

26.01.2005 00:00 | Muropaketin toimitus

Tähtien sota -trilogian viimeisen elokuvan ensi-iltaan on aikaa vain muutama kuukausi. Kenellekään tuskin tulee yllätyksenä, että samoihin aikoihin ilmestyy myös sen nimeä kantava lisenssipeli. Episode III: The Revenge of the Sith -peli julkaistaan pari viikkoa ennen elokuvan ensi-iltaa, ja se toimii samalla myös eräänlaisena ennakkovilkaisuna elokuvan tapahtumiin. Kyseessä on toimintaseikkailu, jossa heilutellaan valosapelia Anakin Skywalkerin ja Obi-Wan Kenobin saappaissa.

Pelillisesti painopiste on toiminnassa ja erityisesti valomiekkailussa, jonka taistelutekniikoista on yritetty tehdä mahdollisimman monipuolisia ja todentuntuisia. Aitoutta on haettu mallintamalla Anakinin liikkeet liikkeenkaappauksella Hayden Christenseniltä elokuvien stunt-koordinaattorin Nick Gillardin johdolla. Gillard on muutenkin opastanut peliä tekevää The Collectivea pelin valomiekkatekniikoiden toteutuksessa.

Valomiekkailun lisäksi pelaajat pääsevät käyttämään erilaisia Voima-kykyjä, joista Anakinin arsenaaliin kuuluvat pimeän puolen voimat Obi-Wanin käyttäessä puolestaan Voiman valon puolen kykyjä.

Pelin tekemisestä löytää lyhyen making of -dokumentin Tähtien sota -trilogian dvd-paketista.

Star Wars Episode III: The Revenge of the Sith ilmestyy 5.5.2005.

Miika Huttunen

Tekijä: The Collective
Kustantaja: LucasArts
Tulossa: PlayStation 2, Xbox
 

Muropaketin uusimmat