UUSIMMAT

Testissä PlayStation VR -pelien seuraava aalto: No Man’s Sky Beyond ja viisi muuta uutuutta

09.04.2019 20:00 | Joonas Pikkarainen

Muropaketti kutsuttiin rapakon taakse New Yorkiin testaamaan PlayStation VR:n tarjoaman  virtuaalitodellisuuden seuraavaa aaltoa.

Sonyn järjestämässä tilaisuudessa oli näytillä taannoisessa State of Play -lähetyksessä esitelty kattaus. Osa peleistä oli pelattavissa aurinkoisena maaliskuisena päivänä ensimmäistä kertaa studioiden ulkopuolella. Tapahtumapaikkana toimi Manhattanin rantaviivaa komistava muoti- ja media-alan kompleksi Pier59 Studios, jonka yksi tila oli varattu vieri viereen asetetuille PSVR-demokioskeille.

Esillepano oli tehty puhtaasti käytännöllisyyden ehdoilla, sillä testattavana oli kahdeksan eri peliä, ja aikaa oli käytössä vain neljä tuntia. Omaa virtuaalivuoroaan odotti liuta eurooppalaisia toimittajia, jotka samalla kellonlyömällä alkoivat valua kohti pömpeleitä kokeakseen loppuvuoden aloittavan PSVR-tarjonnan.

Marvel’s Iron Man VR -peliin tutustuttiin Muropaketissa jo omassa ensituntuma-artikkelissaan. Tällä kertaa keskitymme muihin PSVR-tilaisuudessa esiteltyihin peleihin. Artikkeli on jaettu sen mittavuuden vuoksi eri sivuille. Alta löytyvästä sisällysluettelosta voi klikata auki sinua eniten kiinnostavat pelit, jos et jaksa koko katsaukseen perehtyä.

Sisältö

  1. Johdanto
  2. Trover Saves the Universe
  3. Blood & Truth
  4. Concrete Genie
  5. Ghost Giant
  6. Everybody’s Golf
  7. No Man’s Sky Beyond
  8. Five Nights at Freddy’s: Help Wanted
  9. Yhteenveto