TOP 10: Näitä tarjouksessa alle 15 euroa maksavia PC-pelejä suosittelemme juuri nyt

19.05.2020 20:38 | Muropaketin toimitus

Koronaviruksen vuoksi monilla on nyt aikaa pelata enemmän kuin tavallisesti. Jos pelikokoelma alkaa tyhjentyä, niin ei hätää – kokosimme kokoon kymmenen suositusta tällä hetkellä tarjouksessa olevista PC-peleistä satunnaisessa järjestyksessä.

Epic Games Storen kohdalla kannattaa huomata, että sivuilla esitetystä hinnasta saa vielä automaattisesti 10 euron alennuksen tarjolla olevalla alennuskupongilla. Tämä on otettu huomioon tälle sivulle kerätyissä hinnoissa.

LUE MYÖS: TOP 10: Näitä alle 15 euroa maksavia pelejä suosittelemme PS Storen alennusmyynneistä

1. Assassin’s Creed: Odyssey – 9,79€

Antiikin Kreikkaan sijoittuva Assassin’s Creed: Odyssey on AC-sarjan toistaiseksi uusin peli. Seikkailu vie pelaajan keskelle salamurhien maailmaa upeassa historiallisessa ympäristössä, jossa voi seikkailla mielensä mukaan.

Linkki tarjoukseen – Epic Games Store

2. The Witcher 3: Wild Hunt GOTY – 14,95€

The Witcher 3: Wild Hunt on yksi kaikkien aikojen kehutuimmista roolipeleistä. Jos Geraltin seikkailut eivät vielä löydy omasta pelikokoelmasta, kannattaa peli napata ehdottomasti talteen. Peliin ja sen lisäosiin on helppo upottaa jopa satoja tunteja, joten 14,95 eurolle saa varmasti vastinetta.

Linkki tarjoukseen – Steam

LUE MYÖS: Arvostelu: The Witcher 3 Wild Hunt on yksi kaikkien aikojen parhaista roolipeleistä

3. Kerbal Space Program Enhanced Edition – 9,99€

Avaruudesta ja raketeista kiinnostuneille Kerbal Space Program on paitsi hauska, myös opettavainen simulaattori, jossa Kerbalit yritetään ampua kotitekoisten rakettien avulla ulkoavaruuteen.

Linkki tarjoukseen – Steam

4. Tetris Effect – 13,09€

Tetris Effect on vahva argumentti sen puolesta, että myös pohjimmiltaan yksinkertaisesta, arcade-henkisestä pulmapelistä voi tehdä korkeampaa taidetta – ja vieläpä menettämättä mitään alkuperäisen pelin koukuttavuudesta ja viihdyttävyydestä. Peli tuo perinteisen peliklassikon nykyaikaan lähes viiden tähden arvoisesti.

Linkki tarjoukseen – Epic Games Store

LUE MYÖS: Arvostelu: Tetris Effect on psykedeelinen ja addiktoiva huippupeli, joka tekee klassikosta taidetta

5. The Crew 2 – 4,99€

Vauhdin hurmaa kaipaaville pelaajille The Crew 2 tarjoaa hurjastelua niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Pelistä löytyy nimittäin pelkkien autojen lisäksi myös muun muassa moottoripyöriä, veneitä ja lentokoneita sekä lähes loputtomasti kisoja, joissa omat ajotaidot voi laittaa testiin. Viiden euron hinnalla pelistä saa varmasti vastinetta rahalle.

Linkki tarjoukseen – Epic Games Store

LUE MYÖS: The Crew 2 tarjoaa monipuolista mutta yksinäistä moottoriurheilua

6. Noita – 13,59€

Noita on maaginen roguelite-tyyppinen toimintapeli, jossa jokainen kuolema on lopullinen. Pikselipelissä ryhdytään vuoren syvyyksiä tutkivaksi ja tuhoavaksi noidaksi, jolle ei ole annettu sitä kaikkein helpointa tehtävää. Hämärissä tunneleissa lymyilevät otukset eivät ole pelaajan suurin uhka, sillä itse luolasto käy usein Noidan turmioksi.

Linkki tarjoukseen – GOG.com

LUE MYÖS: Arvostelu: Noita on jo Early Access -vaiheessa vaikuttava roguelite – Valmis peli saattaa olla jopa viiden tähden arvoinen

7. Xbox Game Pass for PC kuukaudeksi – 1,00€

Xbox Game Pass for PC tarjoaa vaihtuvan valikoiman pelejä, joita voi pelata rajattomasti yhdellä kuukausimaksulla. Xbox Game Pass for PC ja Xbox Game Pass Ultimate -tilauksia voi kokeilla yhden kuukauden ajan eurolla, jos palvelua ei ole käyttänyt aiemmin. Myös aiemmin palvelua käyttäneille asiakkaille tarjotaan Xbox Game Pass for PC:tä 3,99 euron kuukausimaksulla. Lisäksi kannattaa muistaa tämä edelleen toimiva vinkki, jolla Xbox Game Pass Ultimaten saa itselleen edukkaasti pidemmäksikin aikaa.

Linkki tarjoukseen – Microsoft Store

8. Tom Clancy’s The Division 2 – 9,89€

The Division 2 tarjoaa hauskaa co-op-räiskintää yhteiskunnassa, joka on totaalisen romahtamisen partaalla. Peliä voi toki pelata myös yksin.

LUE MYÖS: Arvostelu: Tom Clancy’s The Division 2 on huippupeli – vain kurja tarina estää viiden tähden arvosanan 

Linkki tarjoukseen – Epic Games Store

9. Terraria – 9,99€

Terraria ei ole tällä hetkellä varsinaisesti alennuksessa, mutta peli laajentui muutama päivä sitten valtavalla ilmaisella Journey’s End -lisäosalla. Viimeistään Journey’s Endin myötä 2D-rakentelua ja taistelua tarjoava Terraria on niin loistava ja täynnä sisältöä oleva pelipaketti, että se ansaitsee paikkansa tässä listauksessa.

Linkki tarjoukseen – Steam

10. Grand Theft Auto V: Premium Edition – 0,00€

Epic Games Store jakaa torstaihin 21. päivä toukokuuta saakka Grand Theft Auto V:tä kokonaan ilmaiseksi. Grand Theft Auto V ei juuri esittelyjä kaipaa, sillä pankkiryöstöjä ja muuta rikolliselämää kuvaava Los Santosiin sijoittuva seikkailu on yksi viime vuosikymmenen kuuluisimmista peleistä. Pakettiin kuuluu toki myös moninpelattava GTA Online.

Linkki tarjoukseen – Epic Games Store