TOP 10: Nämä ovat surkeimmat vuoden 2018 aikana julkaistut pelit

15.07.2018 12:05 Muropaketin toimitus

Muropaketin kriitikot ovat vuoden alkupuolella joutuneet kärsimään lukuisten roskapelien parissa. Kokosimme yhteen tähän mennessä surkeimmat tekeleet.

Hyvien pelien parissa pelikriitikon työ on yksi maailman parhaista ammateista. Valitettavasti vähintään yhtä usein osuu kohdalle niitä pelejä, joiden kanssa ei haluaisi viettää viittä minuuttia kauempaa.

Listasimme alle vuoden ensimmäisen puoliskon hirveimmät pelit. Kaikki kammotukset on koottu Muropaketin arvioista, ja arvostelut pääset lukemaan otsikko klikkaamalla.

1) Pehmopornopeli Gal Gun 2 on hirveintä roskaa mitä PlayStation 4:lle on milloinkaan julkaistu

”MOIKKA! Tässä sulle feromoneja ampuva laserpyssy. Tuolla ulkona odottaa tuhatpäinen joukko innokkaita, pikkuhousuissa juoksevia koulutyttöjä. Mee sinne ja ammu niitä vähän rakkaudella. Mut ei mitään hätää, ei niitä satu ja ei ne oo pahoja, ne on vaan vähä niinku demonien vallassa.”

2) Super Seducer on vuoden varmasti huonoin peli ja täydellinen kusipääsimulaattori

”Tunnettu sovinisti Richard La Ruina on saanut päähänsä viedä tyhmiltä rahat pois julkaisemalla nipun videoita itsestään ja kutsumalla lopputulosta peliksi. Super Seducerissa ei ole kuitenkaan mitään pelattavaa, ja sen hauskuuskin on kiusallisen tahatonta.”

3) Past Cure on halpa kopio Alan Wakesta ja alkuvuoden surkeimpia pelejä

”Past Cure olisi ollut paljon parempi, jos se ei olisi näin pitkä eikä poukkoilisi liian villisti. Pelin kentät ovat vain isoja luita ilman lihaa. Past Cure voisi olla varsin pätevä noin neljän tunnin seikkailuna, joka keskittyy lähes täysin painajaisiin tai valveilla tapahtuneeseen. Parempi ja pienempi fokus olisi ehkä tuottanut laadukkaamman tuotteen.”

4) Edes seksi ja verinen väkivalta eivät estä tylsistymistä kohupeli Agonyn bugisessa Helvetissä

”Madmind Studion ennakkoon kohua herättänyt Agony on kömpelö ja buginen kauhupeli, ja ennen kaikkea infernaalisen tylsä. Se ei myöskään tarjoa oikein mitään uusia ideoita tai onnistu sanomaan aiheestaan yhtään mitään. Jotta peli pelottaisi, pitäisi ilmeisesti pelätä myös tissejä.”

5) Bravo Team on hirveä räiskintäkalkkuna ja pahinta mitä PlayStation VR:llä on tarjota

”Bravo Team on huonoin VR-peli, jota olen pelannut. Peli pohjautuu täysin yhteen ominaisuuteen, suojan takaa räiskimiseen, ja toteuttaa tämänkin pahasti ontuen. Pelattavaa löytyy noin viideksi tunniksi, eikä pelin suurimpana ominaisuutena mainostettu co-op-tila tuo tarpeeksi lisäarvoa tehdäkseen tästä kuluttajan rahan ja ajan arvoista.”

6) Debris on merenpinnan alle sijoittuva pakokauhupeli, jossa huono toteutus pilaa hyvän idean

”Syvälle valtameren pimeyteen vievä Debris tähtää pakokauhunomaiseen kokemukseen, mutta jättää paljon toivomisen varaa niin tekniikan kuin pelattavuuden osalta.”

7) Time Carnage päästää ampumaan dinosauruksia virtuaalitodellisuuteen – juuri muuta hienoa ei pelissä sitten olekaan

”VR-pelien maailmassa nauttivat suurta suosiota vihollisaaltoihin perustuvat räiskinnät, joissa pistetään massoittain vihulaisia palasiksi. Myös Wales Interactiven kehittämä Time Carnage osuu tähän jo lähes ylibuukattuun peligenreen, mutta ei tuo siihen mitään uutta.”

8) Ei mikään Shadow of Colossus – Extinction on tuskallisen tylsä toimintapeli kolossien tappamisesta

”Extinctionin nopeatempoinen toiminta ja jättien kaato muuttuu pelimekaniikkaakin pikaisemmin puuduttavaksi puurtamiseksi. Kunnollisen vaihtelun puute, ontuileva pelattavuus sekä mitäänsanomaton fiilis eivät paranna kokemusta, jota ei voi oikein suositella kenellekään.”

9) Downward Spiral: Horus Station kumartaa Dead Spacelle ja BioShockille – pelaajalle jää pyllistys painovoimattomassa tilassa

”Kotimainen scifi-seikkailupeli Downward Spiral: Horus Station vie pelaajat painottomaan ympäristöön, mutta ei onnistu vetämään puoleensa yksitoikkoisella sisällöllään.”

10) Monster of the Deep: Final Fantasy XV on kehno kalareissu virtuaalitodellisuudessa

”Final Fantasy XV:n maailmaan sijoittuva VR-kalastuspeli voi kuulostaa hauskalta idealta. Valitettavasti hauskanpito on kuitenkin Monster of the Deepistä aika kaukana.”

Muropaketin uusimmat