Uusimmat

Ultima Ascensionin demo julkaistu

29.10.1999 13:07 Muropaketin toimitus

Ultima IX: Ascension on ehkä tämän vuosikymmenen odotetuin tietokonepelin jatko-osa. Ultima-sarja on jo liki 20 vuotias, saagan ensimmäisen osan ilmestyessä jo 80-luvun alussa. Ja nyt tarjoamme lukijoillemme mahdollisuuden kokeilla tätä vuoden pelitapausta pelattavan demon muodossa.

Tässä Ultima-sarjan yhdeksännessä osassa, pelien sankari, Avatar, palaa takaisin myyttiseen Britanniaan, vain huomatakseen että paha Guardian on vienyt maailman lähes tuhon partaalle, ja häpäissyt kahdeksan pyhää Hyvettä. Niinpä Avatarilla on taas kerran tehtävänään palauttaa järjestys Britanniaan. Ja tuhota Guardian lopullisesti.

Muutama huomio demosta:

  • Demolla on kokoa 295 megatavua. Se on pakattuRar-formaatissa, ja pilkottu 21:een pienempään (15 megatavun) osaan. Rar-paketit saa purettua WinRar-nimisellä ohjelmalla (0,5 MB).
  • Ultima Ascension on todella raskas peli, ja tätä demoa ei ole optimoitu lainkaan Direct3D:lle. Pelin kerrotaan pyörivän sujuvasti P3-450/Voodoo3 -yhdistelmällä, mutta matelevan P3-450/TNT2:lla.
  • Ultima Ascensionista aiotaan julkaista marraskuun lopulla uusi, Direct3D-optimoitu ja kooltaan pienempi, paremmin internet-levitykseen sopiva demo.
  • Lue tarkkaan demon mukana toimitettavat ohjeet ennen sen asentamista.

Ultima Ascensionin demo on imuroitavissa oheisista linkeistä.

(linkit poistettu)