Vuoden 2014 paras ladattava pelisisältö: Dark Souls 2 The Lost Crowns

22.01.2015 18:30 | Jukka O. Kauppinen

Pyysimme lukijoitamme äänestämään joulun ja uudenvuoden välissä kymmenessä eri äänestyssarjassa muun muassa vuoden 2014 aliarvostetuinta peliä, parasta pelihahmoa, parasta käsikirjoitusta ja yllättävintä peliä. Vuoden 2014 paras ladattava pelisisältö oli lukijoiden mielestä Dark Souls 2: The Lost Crowns.

Tulokset on laskettu lukijoiden antamien äänten yhteenlaskun perusteella. Voittajan ja muiden hyvin pärjänneiden lisäksi olemme listanneet perusteltuja ja kategoriaan soveltuvia ehdokkaita, vaikka ne eivät yltäneetkään äänimäärällisesti.

Pelikuvaukset ovat lainauksia Domen aihetta käsittelevästä jutusta.

 

Vuoden 2014 paras ladattava pelisisältö: Dark Souls 2: The Lost Crowns

Äänestäjien kommentteja:

Dark souls 2 DLCt on peruspeliä haastavampia, alueet ovat paremmin suunniteltuja ja mielenkiintoisempia.

-Samuli A.

25 eurolla lähes 15 tuntia lisää pelattavaa ja haastetta.Pelin parhaimmat pomotaistelut. Rahastuksen maku sisällössä kyllä, mutta missäpä dlc:ssä ei olisi se kyseeessä.

-Simo85

 

1. Dark Souls 2 The Lost Crowns

Kadonneiden kruunujen jahti vie pelaajan kolmelle uudelle ja suurikokoiselle alueelle, joita suunniteltaessa on selvästi paitsi hyödynnetty Dark Souls II:ta kehittäessä opittuja läksyjä, myös haluttu ottaa pelaajilta turhat luulot pois. Uusi sisältö kun on vaikeaa.

Itse pidin Dark Souls II:n vaikeustasoa juuri sopivana, sillä se vangitsi mielestäni hyvin Souls-pelien ahdistavan ”kuolema vaanii joka nurkan takana” –meiningin olematta silti turhauttava tai luotaantyöntävä, kuten sen edeltäjät aikanaan. Kruunujahti heittää pelaajan jatkuvasti paskamaisiin paikkoihin ja paskamaisten vihollisten keskelle.

Lue juttu: Dark Souls II ja Watch Dogs Season Pass – kaksi erilaista kausikorttia

Lue juttu: Dark Souls 2 (PC) 

Lue juttu: Dark Souls 2 (PC, PS3, Xbox 360) 

 

Loppusuoralle ylsivät myös mm.: Mario Kart 8: DLC pack 1, Europa Universalis IV: Art of War, Outlast: Whistleblower ja Last of Us: Left Behind.

 

Lukijoiden valikoituja perusteluja ehdotuksilleen:

Mario Kart 8 / Dusko:

Harvoin tulee vastaan hinta-laatusuhteeltaan yhtä hyvää DLC:tä, ja vieläpä ennen lisäsisältöön niin nihkeästi suhtautuneelta Nintendolta. Kun 8€:lla saa 8 laadukasta karttaa, 3 hahmoa ja menopelinosasia, ei katkerinkaan DLC:n vastustaja voi ruikuttaa.

Mario Kart 8 / Marnola:

Jos kaikkien DLC-pakettien hinta-laatusuhde olisi tätä luokkaa, DLC:stä ei valitettaisi.

Outlast: Whistleblower / Ari P.:

Hyvä DLC, pelottava, kuvottava , sopivan pituinen. Tämä lisäosa täydentää Outlast kokemuksen.

 

Lisää aiheesta:

Näin valitsitte vuonna 2013: