Vuoden 2015 paras ladattava pelisisältö: The Witcher 3 – Hearts of Stone

11.01.2016 21:49 | Jukka O. Kauppinen

Pyysimme lukijoitamme äänestämään joulun ja uudenvuoden välissä kymmenessä eri äänestyssarjassa muun muassa vuoden 2015 aliarvostetuinta peliä, parasta pelihahmoa, parasta käsikirjoitusta ja yllättävintä peliä. Vuoden 2015 paras ladattava pelisisältö oli lukijoiden mielestä The Witcher 3 – Hearts of Stone.

Tulokset on laskettu lukijoiden antamien äänten yhteenlaskun perusteella. Voittajan ja muiden hyvin pärjänneiden lisäksi olemme listanneet perusteltuja ja kategoriaan soveltuvia ehdokkaita, vaikka ne eivät yltäneetkään äänimäärällisesti.

 

The Witcher3HeartsofStone_arv_0kansiPelikuvaukset ovat lainauksia Domen aihetta käsittelevästä jutusta.

Ilahduttavasti edessä on myös todella hauskoja ja vaihtelevia tehtäviä. Sen enempää syitä tai tarinan kuvioita spoilaamatta Hearts of Stone lähettää Geraltin muun muassa hääjuhliin ja osallistumaan Ocean’s Eleven –henkiseen ryöstökeikkaan. Vastaan tulee paljon hahmoja, jotka mukavasti syventävät Geraltin maailmaa ja tuovat uusia perspektiivejä aiempiin tapahtumiin.

On myös todella hauska pelata roolipelitarinaa, jossa panokset eivät ole apokalyptisiä. Tarinat ovat pienempiä ja täten tiimillä on ollut suuri vapaus keksiä niihin sisältöjä. Yllätykset ja yllättävät käänteet seuraavat toisiaan ja meno on todella viihdyttävää.

Lue juttu: The Witcher 3: Hearts of Stone (PC, PS4, Xbox One)

Lue juttu: The Witcher 3: Wild Hunt (PC, PS4, Xbox One)

 

Äänestäjien kommentteja:

Harvoin enää näkee kunnon lisäosia.. Tämä on juuri sitä mitä pitäisi olla eli lisäosa, eikä mikään DLC 10+ pelituntia lisää… need I say more?

– Arttu L.

Ehdottomasti paras lisäsisältö peliin. Hintaansa nähden mieletön määrä sisältöä, sekä hyvä pääjuoni.

– Jere L.

Enemmän sisältöä ja pelitunteja kuin suurimmassa osassa 50€ maksavia AAA-pelejä.

– Esko M.

Enemmän ja parempaa pelattavaa kuin monessa AAA-pelissä tänä päivänä. Ja Gwent!

– Tuore

Tämän vuoden harvoja lisäosia Bloodbornen Old Huntersin lisäksi, joka oikeasti tuo lisää sisältöä peliin ja erinomaisen juonikuvion.

– Jarno

 

 

Loppusuoralle ylsivät myös mm.: Mario Kart 8, Star Wars: Battlefront Battle of Jakku, Total War: Attila – Age of Charlemagne ja Dragon Age: Inquisition – Trespasser Story.

 

Lukijoiden valikoituja perusteluja ehdotuksilleen:

Bloodborne The Old Hunters – yksinkertaisesti vain parasta antia mitä PS4:llä olen nähnyt sen elinkaaren aikana. – Ripper

Total War Attila: Age of Charlemagne – Erinomaisen pelin erinomainen lisäosa jossa on varsin runsaasti sisältöä. Toiminee myös tiiserinä: josko seuraava historiallinen Total War olisi Medieval III? – Rantarosmo

 

Muistathan myös äänestää vuoden 2015 parasta peliä: Äänestä: Valitse vuoden 2015 parhaat pelit

 

Lisää aiheesta

 

Tsekkaa myös:

Vuoden 2015 aliarvostetuin peli: Warhammer: The End Times – Vermintide

Vuoden 2015 huutavin vääryys: Konamin perseily

Vuoden 2015 paras indiepeli: Soma

Vuoden 2015 paras ladattava peli: Life is Strange

 

Muropaketin uusimmat