UUSIMMAT

Witcher 2 – konseptigalleria

03.06.2011 10:59 | Jukka O. Kauppinen

Witcher 2 on upea peli. Siis visuaalisesti. Kaunis, loisteliaskin. Myös pelin arvostelua varten kerätyt konsepti- ja pelitaidegrafiikat olivat huimia, mutta koska pelin arvosteluun oli käytettävissä mahtiannos loistavia kuvakaappauksia, jäi muu pelitaide käyttämättä.

Mutta ei näin upeita kuvia voi heittää poiskaan – joten olkaa hyvä, tässä Witcher 2 -konseptigalleria. Nauttikaa, jos sattuisitte vahingossa tykkäämään.

Lisää witcheröintiä:

The Witcher Enhanced Edition (PC)

The Witcher on puolalaisen CDProjektin tekemä PC-roolipeli, joka hyödyntää Bioware-klassikko Neverwinter Nightsin edelleen kehitettyä pelimoottoria. Tosiasiassa alkuperäisestä moottorista ei ole juuri mitään jäljellä, sillä Neverwinter Nightsin steriilien palikkamaailmat on korvattu elävillä, hengittävillä ja mukaansa kutsuvilla maisemilla.

Witcher 2 -kuvagalleria – lue arvostelu, katso kasa kuvia

Arvostelun saatteeksi voit tsekata myös oheisen kuvagallerian, jossa on kaiken kaikkiaan 151 aitoa, suoraan pelistä otettua kuvakaappausta.

The Witcher 2 (PC)

Kakkososa jatkaa siitä, mihin ykkönen lopetti. Aikaa on vierähtänyt muutama kuukausi ja Geralt on päätynyt pelastamansa kuninkaan hovi-witcheriksi. Miehen veri vetää jo muualle, mutta kuningas lupaa, että kun Geralt hoitaa yhden viimeisen keikan ja avustaa kuningasta hänen lastensa pelastusretkellä, hän saa mennä menojaan valtakunnan kiitokset mukanaan.

Ja tästä alkaa myös pelin prologi, joka kerrotaan pienten takaumien muodossa. Pelastuskeikka alustaa pelin tapahtumat ja keskeiset hahmot, mutta samalla myös opettaa pelaajalle, miten The Witcheriä pelataan. Tutorial on syytä pelata läpi, sillä suunnilleen kaikki on muuttunut sitten ykkösosan. Mutta siitä enemmän vähän ajan päästä.