Uusimmat

Command & Conquer Tiberian Sun: Firestorm (PC)

24.02.2000 17:42 Muropaketin toimitus

Command & Conquer: Tiberian Sunin lisälevy, Firestorm, on Westwoodin mukaan nyt valmis, ja lähetetty monistettavaksi myyntiä varten. Lisälevyn myynti alkaa Yhdysvalloissa maaliskuun 9. päivä ja Euroopassa pian sen jälkeen.

Firestorm jatkuu juonellisesti siitä mihin Tiberian Sun päättyi. Kanen temppeli Kairossa on tuhottu ja GDI yrittää nyt selvittää kuinka tiberiumin leviäminen saataisiin pysäytettyä. NODin leirissä taas Slavic päättää CABALin avulla jatkaa Kanen aloittamaa ”tiberium vallankumousta”. Tuttuun tapaan tarinaa kuljetetaan runsaalla videokuvan käytöllä, ja uutta videokuvaa onkin kuvattu Firestormia varten peräti kolmekymmentä minuuttia.

Firestorm tulee sisältämään 18 uutta tehtävää sekä useita uusia yksiköitä. Ohessa yhteenveto Firestormin yksiköistä.

* Mobile EMP (GDI):
Ajoneuvo joka pystyy sähkömagneettisella pulssillaan pysäyttämään vihollisyksiköitä, ja jopa pakottamaan maanalaiset härvelit pinnalle.
* Cyborg Reaper (NOD):
ODin uusi tuhokone joka on käytettävissä ainoastaan moninpelissä. Ampuu ohjuksia jotka hajoavat pienemmiksi taistelukärjiksi.
* Limpet Drone (GDI & NOD):
Maan alle piiloutuva häirintälaite, joka kiinnittyy yliajaviin ajoneuvoihin ja hidastaa niiden liikkumista. Limpet Dronesta pääsee eroon ainoastaan viemällä siitä kärsivän ajoneuvon korjattavaksi.
* Mobile War Factory (GDI & NOD):
Liikkuva asetehdas pystyy siirtymään aina sinne missä uusia yksiköitä kipeimmin tarvitaan.
* Mobile Stealth Generator (NOD):
Liikkuva häivekenttää ylläpitävä yksikkö. Mahdollistaa ikävät yllätyshyökkäykset.
* Juggernaut (GDI):
Kolmella tykillä varustettu GDI:n uusi kävelevä tykistöyksikkö. Ei kovinkaan tarkka, mutta sitäkin tulivoimaisempi.

Uusien yksiköiden ja tehtävien lisäksi Westwood aikoo lisätä Firestormissa Tiberian Suniin uuden moninpelimuodon nimeltä World Domination. World Dominationissa pelaaja taistelee joko NODin tai GDI:n puolella maailmassa joka koostuu kahdesta mantereesta, Euroopasta ja Pohjois-Amerikkasta, jotka kukin on jaettu neljään sektoriin, joista jokainen koostuu kolmestakymmenestä pienemmästä alueesta. Ja näistä pienimmistä alueista World Dominationiin osallistuvat pelaajat sitten taistelevat, joko yksi-vastaan-yksi tai kaksi-vastaan-kaksi joukkuein. Taistelun voittanut puoli – GDI tai NOD – saa kiistanalaisen alueen hallintaansa, ja näin sitten jatketaan kunnes koko manner on saatu vallattua.

Firestormin myyntihinta tulee Suomessa olemaan 150-200 markkaa, ja lisälevyn se tulee luonnollisesti vaatimaan alkuperäisen Tiberian Sunin toimiakseen.