Mashed: Fully Loaded (PS2, Xbox)

09.05.2005 00:00 Thomas Puha

Mashed on edelleen yksi eDomen toimituksen suuria moninpelisuosikkeja, jolla riidat sovitellaan ja uudet muodostetaan. Nyt halpiskustantaja Xplosiv julkaisee Mashedista uuden version nimeltään Fully Loaded.

Kyseessä on hiotumpi ja monipuolisempi versio viime kesänä julkaistusta pelistä. Mashed on vanhan Super Sprintin henkinen yläperspektiivistä pelattava, huiman hauska ja helposti opittava ajopeli.

Päivitetyssä versiossa on uusia ratoja, kolme uutta turnaustilaa ja useita uusia kisavaihtoehtoja, jotka elävöittävät kummasti vanhojakin ratoja. Grafiikkaa ja ohjausta on terästetty jonkin verran, mutta mikä tärkeintä, valtaosa radoista on saanut osakseen sellaisia ehostuksia, jotka tekevät aiemmin heikoista radoista hyvinkin pelattavia. Latausaikojakin on paranneltu, ja mukava yksityiskohta on se, että jos rata on kerran moninpelissä ladattu, sitä ei enää tarvitse ladata uudestaan, vaikka välillä pelaisikin jotakin muuta rataa.

On vaikea keksiä toista yhtä addiktiivista moninpeliä kuin Mashed: Fully Loaded. Älkää antako karun ulkoasun hämätä. Mutta jos omistaa aiemman version, Fully Loadedia kannattaa kuitenkin testata ennen ostoa.

Tekijä: Supersonic Software
Julkaisija: Xplosiv / Empire Interactive
Testattu: PlayStation 2, Xbox
Saatavilla: PlayStation 2, Xbox
Pelaajia: 1-4
Pelin kotisivu: getmashed.net