UUSIMMAT

Medal of Honor: Warfighter [videoarvostelu] (PC, PS3, Xbox 360)

20.11.2012 14:00 | Jukka O. Kauppinen

Tekijä: Danger Close Games
Julkaisija: Electronic Arts
Testattu: Xbox 360
Saatavilla: PC, PlayStation 3, Xbox 360
Laitevaatimukset: 2 Ghz neliytiminen prosessori, GTS 250 tai vastaava näytönohjain, 4 Gt muistia, Windows Vista/7, 20 Gt kiintolevytilaa
Pelaajia: 1, 2-12 (internetissä).
Pelin kotisivu: www.medalofhonor.com
Arvostelija: Heikki Takala

 

Medal of Honor: Warfighter on jatkoa EA:n muutaman vuoden takaiselle MoH-sarjan rebootanneelle räiskintäpelille, mielikuvituksekkaasti nimetylle Medal of Honorille. Mutta miten jatko-osa pärjää tiukassa räiskekisassa?

Domen viiden pennin videotuotantoja -sarjassa kokeillaan videomuotoisten juttujen tekemistä eri muodoissa, tiukan kotikutoisesti, nollabudjetilla ja aikaa hukkaamatta. Toiset otot? Viimeisen päälle editointi? Nah. Valitettavasti käytettävissä ei ole myöskäään nättejä tv-naamoja, vaan joudutte tyytymään niihin, jotka toimistolla nyt sattuvat kääntymään ja saadaan höynäytettyä kameran eteen. Videojutuista ei (luojan kiitos, kuulen huokauksen) tule ydinsisältöä, mutta katsotaan jos keksimme joskus hyviäkin ja helposti toteutettavia ideoita. Tai löydämme edustuskelpoisempia juontajia.

 

 

Vastuussa: Heikki Takala & Jukka O. Kauppinen

Alkuperäinen arvostelu: Medal of Honor: Warfighter (PC, PS3, Xbox 360)

Lisää upeita pelivideoita (e)Domen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet

 

Lisää aiheesta

Medal of Honor (PC, PS3, Xbox 360)

Medal of Honor Airborne (PC, 360)

Medal of Honor Warfighter – melkein todellisia sotia ja taisteluja

Medal of Honor: European Assault (GC, PS2, Xbox)

Keskustelu

Pherse,
Kiitoksia – mutta molemmat ehdotukset menevät hylkäyskoriin. Syy on yksinkertaisesti se, että näissä on tarkoitus tehdä jotain toisenlaista ja kehittää samalla greenscreen-tekniikan osaamista.
Pykäliesi 1+2 -tyylistä tuotantoa teen jo joka tapauksessa viikottain, enkä ole tekemässä samaa myös Domeen.

Mikrofonien suhteen luonnollisesti on kehitettävää. Valitettavasti minulla ei ole sopivaa huomaamatonta klipsimikkiä tai muuta vastaavaa (enkä nollabudjetilla sellaista ole ostamassa), joten vaihtoehdot ovat joko kameran/ulkoisen mikin (kenties kuvan ulkopuolelle mutta lähemmäs puhujaa sijoitettuna) käyttäminen tai tylysti mikrofonin pitäminen kädessä ja kuvassa. Alustaviin vedoksiin verrattuna ääni on nyt sentään jo paljon, paljon selvempää, ja kaikumista/onttoutta saa vähennettyä seuraavalla kerralla taas reilusti muutaman.

tv,
jok

Tässäpä parannusehdotukset:

1. Mies pois ruudusta niin katsoja näkee selkeämmin pelikuvaa
2. Jos kuitenkin lukee tekstiä opettelematta sitä ulkoa, voi sen tehdä kameran takana mikrofoniin, niin äänestä saa jotain selvääkin

Muropaketin uusimmat