Sega SuperStars (PS2)

29.12.2004 00:00 | Thomas Puha

Viimeisen pelivuoden suurimpiin menestyksiin lukeutuu Sony Computer Entertainment Europen kehittämä kamerapeliohjain EyeToy. Tutustumme uusimpiin EyeToy-peleihin.

Sega SuperStars sisältää EyeToy-tulkinnat sellaisista Sega-peleistä kuin Super Monkey Ball, Virtua Fighter, Sonic The Hedgehog, Samba de Amigo ja Virtua Striker. Kaikkiaan tarjolla on 12 eri peliä, joiden teema on tuttu muista Segan videopeleistä.

Monet peleistä muistuttavat kovasti muiden EyeToy-tuotteiden pelejä Segan grafiikalla varustettuna. Virtua Fighter on melkeinpä sama nyrkkeily kuin EyeToy: Playn vastaava. Super Monkey Ballin pelimekaniikka ei ole kääntynyt kovinkaan hyvin EyeToylle, joskin yritys on hyvä. Kentän kallistelu palloapinan ohjaamiseksi on epätarkkaa ja pirullisen vaikeata. Harjoittelu auttaa, mutta Super Monkey Ball toimii edelleen parhaiten GameCubella.

Samba de Amigo tuo mieleen EyeToy Grooven tanssimisen, ja toimii mainiosti. Sonic The Hedgehog on sekin onnistunut. Sonicilla kiidetään tuttuja tunneleita pitkin väistellen esteitä ja kolikoita keräten, ja se kuuluukin Sega SuperStarsin parhaaseen ja viihdyttävimpään päähän.

Sega SuperStarsin vahvuus on sen persoonallisessa otteessa ja kekseliäässä tavassa istuttaa tutut Sega-pelit erityyppiseen pelimekaniikkaan.

Tekijä: Sega
Julkaisija: Sega
Testattu: PlayStation 2 / EyeToy
Saatavilla: PlayStation 2 / EyeToy
Pelaajia: 1
Pelin kotisivu: Sega SuperStars
 

Muropaketin uusimmat