Test Drive: Driven to Destruction (PS2, Xbox)

21.12.2004 00:00 | Miika Huttunen

Test Drive: Driven to Destruction on vanhan koulukunnan pellinryttäyspeli. Kyse on Amerikan valkoisen takatukka- ja asuntovaunukansan rakastamasta romurallista.

Pelissä on 25 erilaista kisamuotoa, joista suurimmassa osassa pääosassa on rytisevä pelti, vaikka lopullisella sijoituksellakin on väliä. Myös ajoneuvoja on laidasta laitaan pikkuautoista muskeliautoihin, busseihin ja asuntovaunuihin asti.

Pelin pääasiallinen sisältö on urapelitila, jossa aloitetaan kuskin ura ruostepommilla ja hankitaan mainetta, kunniaa ja rahaa parempiin autoihin ajamalla menestyksekkäästi erilaisia romurallikisoja. Ajaminen maistuu, mutta ajan myötä urapelitilan pelaaminen muuttuu kuitenkin vain sarjaksi erilaisia satunnaisia kisoja.

Rytistelynautintoa rajoittaa ajomallinnuksen kankeus ja vauhdintunteen puuttuminen. Vauriomallinnus on kuitenkin kohdallaan, ja autot muuttuvat peltirusinoiksi tyydyttyvällä tavalla. Graafisesti valittamista ei ole, mutta äänipuolella oleva seitsemän rokkibiisin valikoima alkaa hyvin pian toistaa itseään.

Driven to Destruction on hyvin pienen yleisön peli ja romurallista piittaamattomille nojatuolikuskeille lähinnä kuriositeetti. Lajista kiinnostuneille se kuitenkin tarjoaa melko monipuolisen romutuspaketin.

Tekijä: Monster Games
Julkaisija: Atari
Testattu: PlayStation 2
Saatavilla: PlayStation, Xbox
Pelaajia: 1-4
Pelin kotisivu: Test Drive: Driven to Destruction
 

Muropaketin uusimmat